Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα μεταγραφικά

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα μεταγραφικά

Gazzetta team
Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα μεταγραφικά

bet365

Στα γραφεία της ΑΕΚ, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (25/08), ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου θα έχει σύσκεψη για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί, όπου θα με συνεργάτες και στελέχη του συλλόγου για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και κυρίως για τα μεταγραφικά.

Η ΑΕΚ προχωράει με αμείωτους ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, καθώς εντός της ημέρας (25/08) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ και η μετακίνηση του Πέτρου Μάνταλου, στην Αλ Νασρ, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την επίσκεψή του στα γραφεία της ΑΕΚ, θα συναντηθεί και με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ιλια Ιβιτς, ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Δικέφαλος, εκτός από την «τελειωμένη» υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, εξετάζει και τρεις ακόμα περιπτώσεις, αυτές των Αλέις Γκαρσία, Κάστανου και ​Κριστιάν Ντ' Ούρσο.

Ολα αυτά μαζί με τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ, θα συζητηθούν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα