Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλέις Γκαρθία (vids)

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλέις Γκαρθία (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Αλέις Γκαρθία (vids)

bet365

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στην Ένωση για τα χαφ είναι και αυτή του 23χρονου Ισπανού μέσου.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για το κέντρο της μεσαίας της γραμμής έπειτα από την περιθωριοποίηση του Κώστα Γαλανόπουλου, ενώ αναμένεται να δούμε και την εξέλιξη της υπόθεσης του Πέτρου Μάνταλου με την Αλ Νασρ κι αν φτάσει νέα βελτιωμένη πρόταση από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Ένωση είναι σε επαφές με τη Γιουβέντους για τον Γρηγόρη Κάστανο προκειμένου να κλείσει το κενό του Γαλανόπουλου. Η συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει ανοικτή, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές που είναι στη λίστα των κιτρινόμαυρων σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι και εκείνη του Αλέις Γκαρθία. Ένας παίκτης ο οποίος είχε προταθεί στους κιτρινόμαυρους στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε ο Ίλια Ίβιτς δεν «ψαχνόταν» για παίκτη στον άξονα. Πλέον η περίπτωση του 23χρονου Ισπανού μέσου της Μάντσεστερ Σίτι (έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο) είναι μία από αυτές που εξετάζονται από την Ένωση.

Ο Αλέις Γκαρθία αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις στον άξονα και τη σεζόν που μας πέρασε είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στη βελγική Μουσκρόν, με την οποία σε 25 συμμετοχές σκόραρε πέντε γκολ και είχε τρεις ασίστ. Στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν στο Βέλγιο αγωνίστηκε ως εσωτερικός χαφ, αλλά συνείσφερε και ως εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες.

Ο Γκαρθία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βιγιαρεάλ. Το 2015 υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία το 2017 δόθηκε δανεικός για μια διετία στη Χιρόνα και μία σεζόν (την περσινή) στη Μουσκρόν. Στην ισπανική ομάδα είχε περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα στον χώρο της μεσαίας γραμμής πραγματοποιώντας συνολικά σε δύο σεζόν 55 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα