ΑΕΚ: «Το μέλλον του Κάστανου μπορεί να είναι στην Ελλάδα»!

ΑΕΚ: «Το μέλλον του Κάστανου μπορεί να είναι στην Ελλάδα»!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: «Το μέλλον του Κάστανου μπορεί να είναι στην Ελλάδα»!

bet365

Νέο tweet, αυτή τη φορά από τον Μίρκο Ντι Νατάλε ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τους πιτσιρικάδες της Γιουβέντους και αναφέρεται στον 22χρονο χαφ και την Α.Ε.Κ.

Η υπόθεση του Γρηγόρη Κάστανου απασχολεί τα ελληνικά ΜΜΕ για την ΑΕΚ έπειτα από την αποκάλυψη των Ιταλών για την περίπτωσή του και το ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Προφανώς λοιπόν ενδιαφέρον δείχνουν και τα ιταλικά και οι άνθρωποι που ασχολούνται ιδιαίτερα με το ρεπορτάζ των πιτσιρικάδων της Μεγάλης Κυρίας του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Αυτό επιβεβαιώνεται από το νέο tweet του Μίρκο Ντι Νατάλε (που ανήκει στο δυναμικό του «tuttojuve») ο οποίος υπογραμμίζει ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο 22χρονος κεντρικός μέσος να συνεχίσει στην Ένωση του Μάσιμο Καρέρα την καριέρα του...

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «το μέλλον του Κάστανου μπορεί να είναι στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ παίζει δυνατά για τον νεαρό και θα τον ήθελε αρχικά με απλό δανεισμό», για να συνεχίσει σχετικά με το μέλλον του Κύπριου μέσου: «υπάρχουν καλές πιθανότητες για να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η Γιούβε εξετάζει και τις περιπτώσεις ομάδων της Serie B όπως η Λέτσε και η Πεσκάρα». Κάτι που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι τόσο εύκολη η περίπτωσή του για οποιαδήποτε ομάδα αφού συνηθίζει η Γιουβέντους να δίνει προτεραιότητα σε ομάδες της Ιταλίας προκειμένου να 'χει εύκολη παρακολούθηση της εξέλιξης του ποδοσφαιριστή της.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν από τους παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ για να αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Κώστα Γαλανόπουλο που έχει βάλει σε πάγο με εντολή της διοίκησης λόγω της αρνητικής εξέλιξης της ανανέωσης του συμβολαίου του... Στο τραπέζι μεταξύ Ένωσης και Γιουβέντους έχει πέσει και το ενδεχόμενο να μοιραστούν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή (στο 50 – 50, αυτό σημαίνει άλλωστε το να μοιραστούν τα δικαιώματά του)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα