Εφτασε η νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

Εφτασε η νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

Gazzetta team
Εφτασε η νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου, στην Αλ Νασρ, μιας και η ΑΕΚ έχει στα χέρια της, την πρόταση που περίμενε από τους Αραβες.

Η Αλ Νασρ είχε ενημερώσει την ΑΕΚ πως την Δευτέρα (24/08) θα στείλει τη νέα κι επίσημη πρότασή της, για την απόκτηση του αρχηγού του Δικεφάλου, Πέτρου Μάνταλου. Τελικά αυτή, όντως, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (24/08) και όλα δείχνουν πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για το Ντουμπάι.

Η νέα πρόταση που κατέθεσε η Αλ Νασρ στην ΑΕΚ, δεν ξεπερνάει ακόμη τα 4 εκατ ευρώ, αλλά φαίνεται καταρχήν να ικανοποιεί την Ενωση, η απάντηση της οποίας αναμένεται. Ο σύλλογος από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένος να δώσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Μάνταλο που θα φτάνει με τα μπόνους το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία του Μάνταλου με τον σύλλογο από το Ντουμπάι, θα είναι για δύο ή για τρία χρόνια, χωρίς ωστόσο αυτή να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα