AEK: Στην Αθήνα ο Ανσαριφάρντ!

AEK: Στην Αθήνα ο Ανσαριφάρντ!

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Στην Αθήνα ο Ανσαριφάρντ!

bet365

Ο Ιρανός επιθετικός θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει στην Ένωση, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, το οποίο σας είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής για τις προχωρημένες επαφές της Ένωσης με τον 30χρονο Ιρανό επιθετικό.

Ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός επιθετικός θα περάσει την Τρίτη (25/8) από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ κλείνει έτσι μια σημαντική προσθήκη για την επίθεσή της με έναν παίκτη ικανό στο σκοράρισμα και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας από το πέρασμά του σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο που δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα