Σεμέδο: «Απόφαση για απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια στην Ισπανία και πρόστιμο»

Gazzetta team
Σεμέδο: «Απόφαση για απαγόρευση εισόδου για 5 χρόνια στην Ισπανία και πρόστιμο»

bet365

Πορτογαλικό ρεπορτάζ ανέδειξε την ποινή που επιβλήθηκε στον Ρούμπεν Σεμέδο για την υπόθεση του 2018 από το δικαστήριο της Βαλένθια και του απαγορεύτηκε η είσοδος για πέντε χρόνια στην Ισπανία.
Ρεπορτάζ του sol.sapo.pt υπογραμμίζει πως ο Ρούμπεν Σεμέδο - που αρχικά είχε καταδικαστεί με πενταετή φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα για οκτώ χρόνια για τα συμβάντα που είχε εμπλακεί το 2018 - τιμωρήθηκε από το δικαστήριο της Βαλένθια με απαγόρευση εισόδου στην Ισπανία για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Επίσης με 46.000 ευρώ πρόστιμο. Κατά άλλες πηγές η ποινή πάντως είναι οκτώ χρόνια. Τα ισπανικά ρεπορτάζ είχαν σημειώσει από τότε πως ο Πορτογάλος μπακ που αγωνίζεται και ανήκει στον Ολυμπιακό είχε παραδεχθεί τις αξιόποινες πράξεις του από τότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα