Ρούμπεν Σεμέδο: Τα 14 εκατομμύρια, οι 3 συλλήψεις και η φυλακή (pics & vids)

Ρούμπεν Σεμέδο: Τα 14 εκατομμύρια, οι 3 συλλήψεις και η φυλακή (pics & vids)

bet365

Από μια φτωχογειτονιά της Αμαδόρα, στη μεταγραφή των 14.000.000 ευρώ, από εκεί στη φυλακή και σήμερα πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ρούμπεν Αφόνσο Μπόργκες Σεμέδο στα 25 του τα έχει ζήσει όλα - εκτός από μια ήρεμη ζωή.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπάκς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν αποτελεί «ακόμα ένα όνομα» που γράφεται στο ρεπορτάζ μιας ομάδας.

Εν προκειμένω, ο ίδιος επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι κι ο ίδιος βλέπει πολύ ζεστά την προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο παίκτης που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για την άμυνά του και που είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα όταν ήταν στον ερυθρόλευκο πάγκο;

Το gazzetta.gr «επιστρέφει» στην Αμαδόρα, εκεί όπου γεννήθηκε και «περπατάμε» μαζί του τις πρώτες του μέρες ως ποδοσφαιριστής, θυμόμαστε τα προβλήματα με το νόμο κι η καριέρα που δεν έχει απολαύσει μέχρι σήμερα.

Η ζωή του δεν ήταν και τόσο εύκολη. Για την ακρίβεια γεννήθηκε σε μια οικογένεια όπου ο πατέρας του ήταν στη φυλακή κι η μητέρα του από τα χαράματα δούλευε για να μεγαλώσει αυτόν και την αδερφή του.

​Το ποδόσφαιρο, φαίνεται να αποτελεί και γι' αυτόν διέξοδο στη φτώχεια. Η Sacavenense γίνεται το μέρος όπου μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας.

Στα 13 του, όταν θα αρχίσει να βάζει τη ζωή του στις ράγες η Μπενφίκα γίνεται το επόμενό του σπίτι.

Η Σπόρτινγκ τον έχει τσεκάρει, μιας και ήταν από τα παιδιά που δεν περνούσαν απαρατήρητα. Μπορεί να ήταν μέσος αλλά σύντομα θα γίνει αμυντικός.

Στις 11/8 του 2013 κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και μάλιστα σκοράρει το πρώτο του (ανεπίσημο) γκολ κόντρα στη Φιορεντίνα.

Τη σεζόν εκείνη παίζει με τη Β' ομάδα της Σπόρτινγκ τον Αύγουστο του 2014 δανείζεται στην ισπανική Ρέους.

Σπόρτινγκ, Σετούμπαλ και... πίσω στη Σπόρτινγκ

Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ, παίρνει προαγωγή στην πρώτη ομάδα και κάνει το ντεμπούτο του (επίσημο αυτή τη φορά) κόντρα στην Μπενφίκα για το Supercup, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στην καριέρα του.

Ύστερα από πέντε μέρες δίνεται δανεικός στην Σετούμπαλ.

Εκεί, αποβάλλεται δύο φορές και το Γενάρη οι πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα του, αναγκάζουν τον Ζεσούς να τον καλέσει πίσω.

Αφήνει, λοιπόν, τη Σετούμπαλ έχοντας καταγράψει 15 συμμετοχές και πηγαίνει στην ομάδα που ανήκει για να παίξει σ' άλλα 14 ματς πρωταθλήματος.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με αποβολή, ρήτρα 45.0000.000 ευρώ και μεταγραφή 14.000.000 ευρώ!

Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο το πραγματοποιεί στις 18/2/2016 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του χάνει στη Λισαβόνα 1-0 και εκείνος αποβάλλεται έχοντας δεχτεί δύο κίτρινες στο 57' και στο 75'.

Λίγο αργότερα υπογράφει συμβόλαιο ως το 2022 με τα «λιοντάρια», τα οποία ορίζουν ως buyout το ποσό των 45.000.000 ευρώ! Η σεζόν 2016-2017 είναι σούπερ για τον ίδιο όσον αφορά τη ζωή του εντός γηπέδων.

Κλείνει τη σεζόν με 31 παρουσίες, έχει παίξει 6 90λεπτα στους ομίλους του Champions League και δεν έχει δεχτεί καμία αποβολή!

Στις 7/6 του 2017 ανακοινώνεται από τη Βιγιαρεάλ, που επενδύει στο πρόσωπό του 14.000.000 ευρώ. Κάνει το ντεμπούτο του στη La Liga στις 25/8, στην εκτός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-0.

Ο Φραν Εσκριμπά φεύγει σύντομα κι η έλευση του Χαβιέρ Καγιέχα τον κάνει να είναι παίκτης του rotation.

Τραυματισμοί, θέματα συμπεριφοράς και ένα χειρουργείο το Δεκέμβριο... τελειώνουν στην ουσία την καριέρα του στα «κίτρινα υποβρύχια».

«Ο Σεμέδο δεν εκπροσωπεί τις αξίες της Ουέσκα»

Το καλοκαίρι του 2018, πηγαίνει στην Ουέσκα ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ. Καταφέρνει να αγωνιστεί μόλις για 12 ματς μιας και το Γενάρη του 2019 ο τεχνικός της Ουέσκα, Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ δήλωσε

«Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να ψάξει στην κατεύθυνση του να συνεχίσει το δρόμο των αξιών, αυτόν των αποδυτηρίων και 'γω κατάλαβα ότι ο Ρούμπεν αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπούσε αυτές τις αξίες. Συνεχίζει να ανήκει στην Ουέσκα αλλά ο σύλλογος προσπαθεί να βρει μία λύση».

Στις τρεις συλλήψεις μία... φυλακή!

29/10/2017: Γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το... κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του.

Ο ίδιος απάντησε σε όσα γράφοντας, ανεβάζοντας ένα story στο Instagram από το γυμναστήριο με το εξής μήνυμα: «Συνεχίστε τις έρευνες, ακόμη αναρρώνω».

20/2/2018: Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο. Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή μιας κι η δίκη δεν έχει γίνει. Ο Σεμέδο πέρασε 142 μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Για την υπόθεση, ο ατζέντης του, Κάτιο Μπαλντέ, δήλωσε πως ο πελάτης είναι θύμα οικονομικής απάτης.

«Σ' αυτήν την κατάσταση δεν αντέδρασε πολύ σωστά, αλλά αυτός είναι το θύμα. Ό,τι έχω δει στην ισπανική τηλεόραση είναι πραγματικά ντροπιαστικό, πραγματικά άσχημο. Ο Ρούμπεν δεν συμμετείχε σ' αυτό. Η υποτιθέμενη απαγωγή δε συνέβη ποτέ. Είναι απολύτως ψέμα ότι υπήρξε απαγωγή και βασανιστήρια. Το όπλο δεν ανήκει στον Σεμέδο, αν και το βρήκαν σπίτι του», είχε δηλώσει ο Μπαλντέ στο «TSF».

Μένει να δούμε, αν λοιπόν, ο Σεμέδο ξεμπλέξει εντελώς απ' αυτήν την τρελή - τρελή ιστορία.

Στα 25 του χρόνια, πια, θέλει να αρχίσει να απασχολεί μόνο για τα πεπραγμένα του μέσα στο γήπεδο. Μακριά από δημοσιεύματα που πλήττουν την εικόνα του, που αδικούν το ταλέντο του, αυτό που κάποτε είχε συγκριθεί με αυτό του Φέρντιναντ και που φυσικά θα του προσφέρουν μια αγωνιστική σταθερότητα. Ο Σεμέδο πρέπει να αρχίζει να παίζει. Θα συμβεί στο Λιμάνι αυτό; Οι επόμενες μέρες θα το δείξουν.

O Σεμέδο με τα δύο παιδιά του:

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

Η μητέρα του. Δεν έχει περάσει και λίγα...

Today is your day my queen

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες του, η ανανέωση του συμβολαίου με τη Σπόρτινγκ:

Mais um passo importante na minha carreira #obrig@do meu Deus

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα