ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κατάθεση ψυχής από Σεμέδο: «Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα 'ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'»!

Ο ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ

Κατάθεση ψυχής από Σεμέδο: «Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα 'ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'»!

Κατάθεση ψυχής από Σεμέδο: «Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα 'ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'»!

Εξομολόγηση από καρδιάς από τον Ρούμπεν Σεμέδο στο Canal 11 και την εκπομπή που αναφέρθηκε και στο διάστημα που ήταν στην φυλακή και το πώς ένιωσε όταν πήγε να τον δει η κόρη του και όταν του είπαν ότι θα βγει.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Σεμέδο μεταξύ άλλων είπε για:

Την επίσκεψη της κόρης του όταν ήταν στην φυλακή: Ήρθε η κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει.

Το πώς ένιωσε: Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ότι χειρότερο...

Την ημέρα που του είπαν ότι αποφυλακίζεται: Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε 'Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις'. Σε εκείνες τις 2 ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους. Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα στον εαυτό μου 'ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'! 'Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης'. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά.