Παναθηναϊκός: Προχωρά η περίπτωση του Πούχατς

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Προχωρά η περίπτωση του Πούχατς

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για τον Τιμοτέους Πούχατς και η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν δουλεούν την περίπτωση του 23χρονου Πολωνού αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται και ως εξτρέμ. Η ανάγκη απόκτησης παίκτη στην θέση του αριστερού μπακ προέκυψε μετά το ιατρικό πρόβλημα του Γκάνεα, που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός.

Ο Τιμοτέους Πούχατς έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν με την Ουνιόν Βερολίνου και γι' αυτό επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την γερμανική και γι' αυτό σύμφωνα με τους Πολωνούς ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Άλλωστε, η απόκτηση παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας μπορεί να είναι στα σχέδια του «τριφυλλιού», δεν αποτελεί όμως πρωταρχικό στόχο, όπως είναι οι περιπτώσεις του εξτρέμ και του δημιουργικού μέσου, αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Σάντσες που μπορεί να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Όμως, από την στιγμή που βρέθηκε μία αξιόλογη περίπτωση, οι «πράσινοι» την κυνηγούν, αφού στόχος τους είναι να μπουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος για να διατηρηθούν στην κορυφή.

Οι διαπραγματεύσεις για τον 23χρονο Πολωνό είναι σε καλό δρόμο, όμως προς στιγμήν δεν έχουν φτάσει σε κάποιο check point, όπως π.χ. μία κατ' αρχήν συμφωνία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός δουλεύει παράλληλα και την περίπτωση του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου, Κάουλι της Λουντογκόρετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα