Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός ο Γκάνεα

Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός ο Γκάνεα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τρεις μήνες εκτός ο Γκάνεα

bet365

Τρεις μήνες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Κριστιάν Γκάνεα, με τον Ρουμάνο αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού να έχει επιπλοκές στην υγεία του λόγω κορονοϊού. Θα αναζητήσει παίκτη για τη θέση αυτή το «τριφύλλι».

Η ατυχία δεν σταματά να χτυπά την πόρτα του Παναθηναϊκού, με τον Κριστιάν Γκάνεα να είναι ένας ακόμα παίκτης που μένει εκτός. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ήταν εκτός τις 2 τελευταίες βδομάδες, χωρίς επίσημα να βγαίνει κάτι για την κατάσταση της υγείας του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης του «τριφυλλιού», είναι επιπλοκές λόγω κορονοϊού, κάτι που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για 3 μήνες. Ο ίδιος ο Γκάνεα αναμένεται να τοποθετηθεί σύντομα για την περιπέτειά του αυτή, ενώ όλοι στον Παναθηναϊκό του εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν στην μεταγραφική αγορά αριστερό μπακ, ενώ αν δεν βρεθεί παίκτης που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπάρχει και ο Φακούντο Σάντσες που μπορεί να παίξει εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα