Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για δανεισμό του Πούχατς από την Ουνιόν Βερολίνου»

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για δανεισμό του Πούχατς από την Ουνιόν Βερολίνου»

bet365

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα «meczyki», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς της Ουνιόν Βερολίνου.

Ο 23χρονος Πολωνός διεθνής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και φέτος δεν έχει βρει ρόλο στο ροτέισον της γερμανικής ομάδας με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Τιμοτέους Πούχατς ήταν να φύγει το καλοκαίρι από την Ουνιόν ως δανεικός σύμφωνα με το πολωνικό μέσο, αλλά τον κράτησε την τελευταία στιγμή ο προπονητής της ομάδας, Ουρς Φίσερ, γιατί θεώρησε πως θα είναι χρήσιμος στο πρώτο διάστημα της σεζόν. Τελικά δεν τον χρησιμοποίησε αρκετά και τώρα ενόψει και του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου το θέμα επανήλθε στην επιφάνεια από τους εκπροσώπους του παίκτη, που θέλουν ο πελάτης τους να πάει κάπου όπου θα αγωνίζεται.

Μίας από τις επιλογές που έχουν βρει γι' αυτόν σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Η υπόθεση δεν είναι ακόμη προχωρημένη, αλλά μπορεί να γίνει.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σε δικό του ρεπορτάζ βάζει στο παιχνίδι για τον 23χρονο Πολωνό μπακ και την ιταλική Βενέτσια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές. Ο Πούχατς αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου διευθυντή της ομάδας, Αντονέλι, που τον παρακολουθούσε απ' όταν ήταν στην Μόντσα.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Ουνιόν Βερολίνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα