Παναθηναϊκός: «Πρόταση στη Λουντογκόρετς για τον Κάουλι»

Παναθηναϊκός: «Πρόταση στη Λουντογκόρετς για τον Κάουλι»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Πρόταση στη Λουντογκόρετς για τον Κάουλι»

bet365

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Βουλγαρία, ο Παναθηναϊκός κατέθετε πρόταση για την αγορά του Κάουλι από την Λουντογκόρετς.

Ο Κάουλι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί πολύ καλές σεζόν με την φανέλα της βουλγαρικής ομάδας και να αποτελεί μια εξαιρετική αλλά συνάμα και δύσκολη περίπτωση.

Σημερινό δημοσίευμα στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportal.bg, αναφέρει πως το «τριφύλλι» έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Μάλιστα κάνει λόγο για ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ώστε η Λουντογκόρετς να ανάψει το... πράσινο φως.

Ο Κάουλι είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «κεφάλαια» της ομάδας και είναι δεδομένο πως μόνο με ένα σημαντικό ποσό θα μπορούσε να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα