Ολυμπιακός: Τα πρώτα δείγματα του Λάιντνερ με τη Β' ομάδα και οι υποχρεώσεις με το Ισραήλ

Newsroom
Ολυμπιακός: Τα πρώτα δείγματα του Λάιντνερ με τη Β' ομάδα και οι υποχρεώσεις με το Ισραήλ

bet365

Στην Εθνική Ισραήλ με τους άνδρες αλλά και την Κ21 θα αγωνιστεί ο Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος περιμένει να λυθεί στο θέμα με το διαβατήριό του και να μπορέσει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι μία από τις μεταγραφές όπου ο Ολυμπιακός επένδυσε για το παρόν αλλά και το μέλλον. Ο Ντόρον Λάιντνερ κόστισε συνολικά δύο εκατ. ευρώ για να ενισχύσει τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού αλλά το πρόβλημα με το διαβατήριο, δεν του έχει δώσει τη δυνανότητα να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» μέχρι στιγμής.

Τουλάχιστον με την πρώτη ομάδα καθώς ο 20χρονος αμυντικός έχει πάρει λεπτά συμμετοχής με τη Β' ομάδα των Πειραιώτων στα φιλικά προετοιμασίας και ήδη το πρόσημο είναι θετικό. Συγκεκριμένα έπαιξε κόντρα σε Κηφισιά, Παναχαϊκή και Καλαμάτα.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια, ο Λάιντνερ έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και για αυτό κλήθηκε από την Εθνική Ισραήλ για τα τελευταία παιχνίδια του UEFA Nations League.

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στην Αλβανία και μετά θα ενισχύσει την Κ21 για το δεύτερο παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας. Τέλος, όσον αφορά το θέμα του διαβατήριου, όλα δείχνουν πως από μέρα σε μέρα θα λυθεί το ζήτημα ώστε να μπορεί ο 20χρονος ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί στα πλάνα του Μίτσελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα