Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β' 3-0: Πήρε λεπτά συμμετοχής ο Λάιντνερ για τους «ερυθρολεύκους»

Newsroom
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β' 3-0: Πήρε λεπτά συμμετοχής ο Λάιντνερ για τους «ερυθρολεύκους»

bet365

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της.

Το πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της έδωσε η Καλαμάτα, φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό Β' και φεύγοντας με τη νίκη με 3-0.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε εύκολα στην επικράτηση, ανοίγοντας το σκορ με τον Αρναρέλη στο 20' ενώ ο Πασάς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, δέκα λεπτά αργότερα.

Ο Ολυμπιακός Β' είχε τις ευκαιρίες να βρει το γκολ, όπως και ένα χαμένο πέναλτι, όμως ο Ρόβας σημείωσε το τελικό σκορ στο 60ο λεπτό. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και συστήματα, μένοντας ικανοποιημένοι με την απόδοση των παικτών του.

Φυσικά, φάνηκαν και οι αδυναμίες των δύο συλλόγων, κάτι που έκανε καλό στους Τσιώλη και Ιμπαγάσα ενόψει της συνέχειας. Στο ματς αυτό έπαιξε και ο Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός ακραίος μπακ έπαιξε για 2η φορά με τον Ολυμπιακό Β' σε φιλικό.

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Λουπάνο (69′ Μπέριος, 85′ λ.τρ. Μοζέρ), Κωνσταντινόπουλος (69′ Αντεμάι) Βασιλόγιαννης (46′ Γκρόζντανιτς), Αρναρέλλης (62′ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (66′ Πολίτης), Αναστασόπουλος (46′ Μπενίτεζ), Τάτος (46′ Μπόρχες), Ρόβας (62′ Λούκαστσικ), Πασάς(62′ Μουζάκης)

Ολυμπιακός (Άριελ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς(46′ Μαυρούδης), Κίτσος(46′ Λάιντνερ), Κίμκουε, Κουτσίδης, Μεσσάρης, Κωστής, Λιάτσος, Ιμπαγάσα, Αλιμπέ (46′ Καρακούσης), Βοΐλης

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα