Ολυμπιακός Β': Φιλική νίκη με 6-0 με την Παναχαϊκή με 2 γκολ του Φορτούνη

Ολυμπιακός Β': Φιλική νίκη με 6-0 με την Παναχαϊκή με 2 γκολ του Φορτούνη

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Φιλική νίκη με 6-0 με την Παναχαϊκή με 2 γκολ του Φορτούνη

bet365

Σε ένα φιλικό όπου ο Ολυμπιακός Β' χρησιμοποίησε Φορτούνη, Κούτρη, Γιάννη Μασούρα, Λάιντνερ και Αγκιμπού ο Φορτούνης έβαλε 2 γκολ και νίκησε 6-0 την Παναχαϊκή.

Ο Φορτούνης σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ στο 9' ενώ βρήκε και μετά δίχτυα, στο 36'. Σκόραραν και οι Μαυρουδής, Κωστή και Βοϊλης (2 γκολ επίσης). Η Παναχαϊκή είχε δοκάρια με Ζυγκερίδη και Λιποράσε. Για τον Ολυμπιακό και τον Ολυμπιακό Β' σε αυτό το φιλικό στον Ρέντη με την Παναχαϊκή που έληξε 6-0 υπέρ του το βασικό θετικό στοιχείο είχε να κάνει με τον Φορτούνη. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι Κούτρης, Γιάννης Μασούρας, Λάιντνερ και Αγκιμπού Καμαρά.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας (46′ Στουρνάρας), Κατσουλίδης (46’ Λιάτσος), Γιούτε, Χρυσόπουλος, Κούτρης (46’ Μασούρας), Μαυρουδής, Καρανάτσιος (46’ Λάιντνερ), Φορτούνης (46’ Κωστή), Ιμπαγάσα, Αλίμπε (46’ Αγκιμπού Καμαρά) και Αλγκασίμ Μπα.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46’ Θεοδωράκης), Στεργίδης, Ρουγκάλας (46’ Τοπάλ), Τσακμάκης (70’ Silva), Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος (46’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (46’ Χαντί), Κέρι (60’ Τριμμάτης), Αλεξόπουλος (60’ Π. Καρακλάιτς) και Ν. Καρακλάιτς (80’ Ζυγκερίδης).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα