Superleague, η βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός... δούλεψαν για τον Παναθηναϊκό!

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός... δούλεψαν για τον Παναθηναϊκό!

bet365

O ΠΑΟΚ έχασε στο 102' τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο «Γεντί Κουλέ», ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη και ο Παναθηναϊκός διατηρεί διαφορά ασφαλείας!

Εχοντας παίξει μια μέρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής καθώς μετά τις γκέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι από τους δύο στο +4 και +7, ενώ βρίσκεται στο +5 από τον Άρη και το +6 από την ΑΕΚ.

Μετά από ένα σερί τριών κακών αποτελεσμάτων (με Ναντ, Βόλο και Φράιμπουργκ) και το κλίμα να έχει βαρύνει, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αρη χωρίς το παραμικρό περιθώριο νέας απώλειας βαθμών. Στο ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με το γκολ του Μασούρα ύστερα από «μαγικό συνδυασμό» του σκόρερ με τους Μπιέλ και Ινμπόμ Χουάνγκ και φάνηκε να ελέγχουν το παιχνίδι όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ψυχωμένος Άρης, πέτυχε μέσα σε 4 λεπτά δύο γκολ με τους Πάλμα και Μαντσίνι, εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη της «ερυθρόλευκης» άμυνας και πήρε μια τεράστια νίκη, σπάζοντας από νωρίς (όπως και πέρσι) το αήττητο του Ολυμπιακού. Πλέον το κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις τάξεις των Πειραιωτών, ενώ το δεδομένο είναι πως η επόμενη μέρα δεν θα βρει στου Ρέντη τον Κάρλος Κορμπεράν!

Η γκολάρα του Νάρεϊ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε πως θα ήταν ικανή να κάνει την διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ.

Όμως στο 12ο λεπτό (!!!) των καθυστερήσεων, ο στόπερ Διαμαντής στο τελευταίο κόρνερ του αγώνα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι και έδωσε στον ΟΦΗ ένα πολύτιμο βαθμό με το 1-1 του «Γεντί Κουλέ». Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως οι Κρητικοί και τους 4 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα τους χρωστάνε στον νεαρό στόπερ αφού αυτός ήταν και ο σκορερ στο «διπλό» του ΟΦΗ στον Βόλο!

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ανάγκη τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να βρεθεί στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τον οποίο υποδέχεται στην Τούμπα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Όμως η... μαχαιριά στο 102' τον κρατά στο -4 από τους «πράσινους».

Στην Λιβαδειά πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης δεν είχαν νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικά συνεχίζουν να μην έχουν αφού το 1-1 επισφράγισε τις προσπάθειές τους, με τους Αρκάδες να μετρούν 4 ισοπαλίες σε 5 αγωνιστικές, ενώ για τους «πράσινους» ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν τις καλές τους στιγμές αλλά το ένα γκολ (Λιάγκας και Καστάνιος) που πέτυχε η καθεμία δεν ήταν αρκετό να τους χαρίσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Τέλος στο ματς που ολοκλήρωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική, ο Βόλος πήρε μια σημαντική, αλλά παράλληλα και εύκολη νίκη καθώς επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού που παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

Aτρόμητος – Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Βόλος – Ιωνικός 2-0


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15
2. Π.Α.Ο.Κ. 11
3. ΑΡΗΣ 10
4. A.E.K. 9
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8
6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8
7. ΒΟΛΟΣ 8
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7
9. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4
11. Ο.Φ.Η. 4
12. ΛΑΜΙΑ 3
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)

AEK -Iωνικός
Αστέρας Τρίπολης -ΟΦΗ
Βόλος - Άρης
Ολυμπιακός - Ατρόμητος
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Λαμία - Λεβαδειακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα