Ολυμπιακός: Τέλος ο Κορμπεράν!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Κορμπεράν!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τέλος ο Κορμπεράν!

bet365

Ο Ολυμπιακός έριξε τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Κάρλος Κορμπεράν, μετά την ήττα της ομάδας με σκορ 2-1 από τον Άρη!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενεργοποιήσει άμεσα τις εξελίξεις με τον Κάρλος Κορμπεράν. Σε σημείο που να τον αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του.

Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Άρη και πλέον οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλη λύση για τον πάγκο τους. Έχει ήδη γίνει σχετική προεργασία και όπως έχετε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta ο Λοράν Μπλαν είναι μία επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι αγώνες του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός πριν τον αγώνα με τον Άρη είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε δέκα αγώνες. Ντεμπούτο έκανε με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (όπου είχε πρόκριση σε βάρος της Σλόβαν και μετά σε βάρος του Απόλλωνα Λεμεσού) και το τελευταίο του ματς ήταν αυτό με τον Άρη. Στο σύνολο είχε 11 αγώνες μαζί με αυτόν του Άρη με 4 νίκες (οι 2 στη διαδικασία των πέναλτι), 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και γκολ 20 υπέρ και 18 κατά.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Κάρλος Κορμπεράν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα