ΑΕΚ: Μπαίνει σε εβδομάδα αγωνιστικής προετοιμασίας και μεταγραφικών εξελίξεων

ΑΕΚ: Μπαίνει σε εβδομάδα αγωνιστικής προετοιμασίας και μεταγραφικών εξελίξεων

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μπαίνει σε εβδομάδα αγωνιστικής προετοιμασίας και μεταγραφικών εξελίξεων

bet365

Από σήμερα ξεκινάει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία, ενώ αναμένονται και μεταγραφικές εξελίξεις με τον στόπερ σε πρώτο πλάνο.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ καθώς η Ένωση μπαίνει πλέον σε ρυθμούς επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ την ίδια στιγμή πρέπει να προχωρήσουν και τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα στα οποία την περασμένη εβδομάδα δεν προέκυψε τελικά κάποια οριστική εξέλιξη.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Προοδευτική στο Σεραφείδειο έδωσε ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του, οι οποίοι επιστρέφουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας για να μπουν πλέον στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Λαμία εκτός έδρας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναμένεται να μπει και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τελευταία, ενώ και ο Ντομαγκόι Βίντα θα ανεβάσει και αυτός κι άλλο την ένταση προκειμένου να δούμε αν τελικά θα καταφέρει να είναι ακόμα πιο έτοιμος για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα που ήταν και ο στόχος του. Θυμίζουμε άλλωστε πως απέναντι στην Προοδευτική πήρε 65 λεπτά συμμετοχής.

Ο σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα δείχνει πως έχει κλειδώσει στο μυαλό του Αλμέιδα τουλάχιστον για το ξεκίνημα της σεζόν και μένει πλέον να φανούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα που μπήκαμε τα πρόσωπα που σκέφτεται συγκεκριμένα για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ. Καθώς ναι μεν σε αρκετές θέσεις υπάρχουν σταθερές, ωστόσο σε άλλες, όπως για παράδειγμα στη δεξιά πλευρά, έχουν γίνει αρκετές δοκιμές από τον Αργεντινό κόουτς.

Αλμέιδα και παίκτες

Εκτός όμως από εβδομάδα επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΑΕΚ, τις επόμενες μέρες πρέπει να πατηθεί... γκάζι και στο μεταγραφικό μέτωπο με προτεραιότητα φυσικά την απόκτηση του δεύτερου βασικού στόπερ που αναζητείται εδώ και καιρό. Παρότι το θέμα φαινόταν να είχε μπει σε μια τελική ευθεία, την εβδομάδα που πέρασε δεν προέκυψε ουσιαστική εξέλιξη, αλλά πλέον πρέπει να τρέξει και αυτό το ζήτημα με τους κιτρινόμαυρους να έχουν βρει τους στόχους και να επιθυμούν να προχωρήσουν και να τελειώσουν μία από τις επιλογές τους.

Η αναγκαιότητα της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ μετά τον Βίντα είναι μεγάλη άλλωστε, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλμέιδα θα πορευτεί με τριάδα στην αμυντική γραμμή όπως δείχνουν τα πράγματα, ενώ όπως έχει τονιστεί ξανά οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ένωσης με τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα θέλουν επίσης να προσθέσουν στο ρόστερ έναν φορ και έναν εξτρέμ που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και στις δύο πλευρές.

Ο Κουχάρσκι στην προετοιμασία

Επιπλέον αυτή την εβδομάδα αναμένεται και οριστική εξέλιξη στις επαφές μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπορντό για τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν και τον καθορισμό της οψιόν αγοράς που θα τοποθετηθεί, ενώ όπως έχουμε αναφέρει στην ΑΕΚ καλούνται να πάρουν και αποφάσεις για το μέλλον κάποιων παικτών που είχαν συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και πέρασαν από το τσεκάρισμα του Αλμέιδα τόσο εκεί όσο και έπειτα στις προπονήσεις που ακολούθησαν στα Σπάτα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα