ΑΕΚ: Από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας

ΑΕΚ: Από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας

Newsroom
ΑΕΚ: Από το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας

bet365

Ρεπό έχει δώσει στους παίκτες της ΑΕΚ την Κυριακή (14/8) ο Ματίας Αλμέιδα με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (15/8) για να μπουν σε ρυθμούς ενόψει Λαμίας.

Η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της φιλικό ματς, το οποίο ήταν προπονητικού χαρακτήρα, επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής το απόγευμα του Σαββάτου στο «Σεραφείδειο».

Οι κιτρινόμαυροι την Κυριακή απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της επιστροφής τους από την αρχή της εβδομάδας για να μπουν σε ρυθμούς έναρξης πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) και θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά - σιγά σε ρυθμούς πρεμιέρας που θα τους βρει αντιμέτωπους με τη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο (20/8).

Οι προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με εξαίρεση αυτή της Δευτέρας, θα είναι πρωινές, ενώ αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα