ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για στόπερ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για στόπερ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για στόπερ

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την προσθήκη του δεύτερου κεντρικού αμυντικού ελπίζοντας πως θα προκύψει «λευκός καπνός» μέσα στην εβδομάδα. Πάντα ανοικτό του Πλάνιτς όσο δεν ανανεώνει.

Μετά τη δυνατή ενίσχυση στη μεσαία της γραμμή με τις μεταγραφές των Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον και Πινέδα, η ΑΕΚ έστρεψε το βλέμμα της για την απόκτηση δύο βασικών κεντρικών αμυντικών που αποτελούσαν επίσης προτεραιότητα τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Έχει τονιστεί αρκετές φορές ότι στην Ένωση άργησαν με συνέπεια ο Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία χωρίς τους νέους στόπερ, ωστόσο στη συνέχεια η πρώτη προσθήκη του Ντομαγκόι Βίντα αποτέλεσε μια κίνηση που δεδομένα αναβαθμίζει την κιτρινόμαυρη αμυντική γραμμή.

Πλέον οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού φουλάρουν και για τη δεύτερη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη για τον νούμερο ένα στόχο (του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό) και στην ΑΕΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία ευελπιστώντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σύντομα σε συμφωνία.

Στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα καταφέρουν να κλείσουν και αυτή την περίπτωση, η οποία φυσικά όπως και οι προηγούμενες έχει και αυτή τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα, διαθέτοντας τα στοιχεία που επιθυμεί ο Αργεντινός τεχνικός.

Την ίδια στιγμή δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε και την υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, η οποία είναι πάντα ανοικτή όσο δεν ανανεώνει με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο 30χρονος Σέρβος στόπερ θα ήταν ήδη παίκτης της Ένωσης αν στον ισραηλινό σύλλογο δεν έκαναν πίσω εξ αιτίας της πίεσης του προπονητή και του κόσμου της ομάδας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο εκεί.

Όσο λοιπόν η περίπτωσή του παραμένει στον «αέρα» για τη Μακάμπι Χάιφα καλό θα ήταν να διατηρείται ένα ανοικτό παράθυρο είτε για το φετινό καλοκαίρι είτε για να κλείσει ο Πλάνιτς από τον Ιανουάριο ως ελεύθερος. Θυμίζουμε άλλωστε πως η πρόταση της ΑΕΚ στον παίκτη ήταν οικονομικά πολύ καλύτερη από εκείνη των Ισραηλινών για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα