Αστέρας Τρίπολης: Με την αύρα Μεταξά για play off και Κύπελλο (vids)

Αστέρας Τρίπολης: Με την αύρα Μεταξά για play off και Κύπελλο (vids)

bet365

Με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο, την επιστροφή Μπερτόγλιο και τη διατήρηση του κορμού, ο Αστέρας Τρίπολης θα παλέψει να επιστρέψει στα play off και να κυνηγήσει μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης, θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, ίδιο κορμό και ποιοτικές λύσεις από τη μέση και μπρος, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να προσθέτει ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μετά τον Μίλαν Ράσταβατς, οι άνθρωποι του Αστέρα κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν τον προπονητή που πέρυσι ήταν στους τρεις που ξεχώρισαν μαζί με Γιοβάνοβιτς και Δημήτρη Σπανό.

Η δουλειά κι η επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα, έπεισαν τους Μπάκο και Καϋμενάκη ότι αξίζει να είναι στον Αστέρα και να χτίσει μια ομάδα που θα βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Στο ρόστερ έγιναν ελάχιστες αλλαγές - πινελιές. Ακόμα κι ο Κρέσπι που φαινόταν ότι θα αποχωρήσει, τελικά, έμεινε. Μόνο ο Κάρδαρης που δεν είχε ρόλο στην ομάδα έλυσε τη συνεργασία του και από εκεί και πέρα έγιναν ποιοτικές προσθήκες με παίκτες που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και έχουν δείξει την αξία τους. Μετά, λοιπόν, την περσινή σεζόν όπου η ομάδα πάλεψε ως το τέλος για το πλασάρισμά της στα play off, ο φετινός στόχος είναι να μην μείνει με το «γιατί».

ΗΡΘΑΝ: Ζουκάνοβιτς (αμυντικός), Φακούντο Μπερτόγλιο (μεσοεπιθετικός), Χουλιάν Μπαρτόλο (μεσοεπιθετικός), Κάλεμπ Στάνκο (μέσος) και Μίχαελ Γκαρντάφσκι (μέσος).

ΕΦΥΓΑΝ: Αλέξανδρος Κάρδαρης (αμυντικός), Εμπό (μέσος) και Αϊντί Ντάικο (αμυντικός).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Ηρακλής Μεταξάς, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει άλλη μία ανάλογη αποστολή: Να βάλει τον Αστέρα και πάλι σε θέση play off. Ο 55χρονος κόοουτς πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν... πυροτέχνημα η περσινή του παρουσία, έχοντας στα χέρια του μάλιστα φέτος ένα πλήρες ρόστερ σε κάθε θέση. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε κι η διαχείριση που θα γίνει στους παίκτες. Το στοίχημα είναι να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να αποδείξει ότι... ήρθε για να μείνει.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ο Φακούντο Μπερτόγλιο επέστρεψε στο Κολοκοτρώνης και στον Αστέρα. Επέστρεψε στην ομάδα που τον έβαλε στο αεροπλάνο για να έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2015 όντας δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου τότε. Σε 25 συμμετοχές με την κιτρινομπλέ φανέλα είχε 4 γκολ και 7 ασίστ. Μετά έκανε καριέρα σε ΑΠΟΕΛ, Λαμία και ΑΡΗ και στα 32 του πρέπει να αποδείξει ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πράξει ορθά, προσφέροντας του ένα πλούσιο συμβόλαιο.

Πάντως, το μεγάλο αστέρι και βάσει βιογραφικού δεν γίνεται να μην είναι ο Έρβιν Ζούκοβιτς. Ο Βόσνιος διεθνής στόπερ με 132 ματς στη Serie A και με μεταγραφές σε Ρόμα και Σαμπντόρια όπου δαπανήθηκαν για λογαριασμό του πάνω από 6.000.000 ευρώ συνολικά δεν γίνεται να μην συγκεντρώνει πάνω του όλη τη λάμψη!

ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΝ: Στον Αστέρα, ο στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα στα play off και να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, αν όχι να το κατακτήσει κιόλας. Ενα τρόπαιο είναι το μεγάλο απωθημένο των διοικούντων την ομάδα και κάθε χρόνο ο στόχος είναι να έρθει το Κύπελλο στο Κολοκοτρώνης.

ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ: Συμμετέχουν και φέτος στα play out και αν πουν στο Κύπελλο «αντίο» νωρίς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ GAZZETTA: Ο Αστέρας θα παλέψει για να μπει στα play off. Το αν τα καταφέρει ή όχι έχει να κάνει με δύο σημαντικές παραμέτρους: 1ον) αν θα μπορέσουν οι παίκτες να αφομιώσουν τη νέα φιλοσοφία που θα φέρει ο Ηρακλής Μεταξάς και 2ον) αν η ομάδα παρουσιάσει σταθερότητα και συνέπεια στα καλά αποτελέσματα - κυρίως εκτός Κολοκοτρώνης. Το θετικό για τον Αστέρα είναι πως το ρόστερ έχει διαμορφωθεί από πολύ νωρίς και μέχρι τις 12 Νοεμβρίου που θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, στο απαιτητικό πρόγραμμα που θα έχουν οι Αρκάδες μπροστά τους, δεν θα υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που θα... ψάχνονται. Εκτίμηση είναι ότι στο τέλος θα δούμε τον Αστέρα στις θέσεις 6-8.

Το 4-2 επί του Παναιτωλικού:

Το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα που κρίθηκε στα πέναλτι:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα