Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Εμπό

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Εμπό

bet365

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τιμίπερε Τζόναθαν Εμπό από τον Αστέρα Τρίπολης με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος προορίζεται για την δεύτερη ομάδα.

Οι «πράσινοι» έκαναν δικό τους τον 20χρονο Νιγηριανό αμυντικό μέσο των Αρκαδών με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια, με την συμφωνία μάλιστα να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Πέρυσι ο Εμπό αγωνίστηκε ως δανεικός στην Επισκοπή και πραγματοποίησε 25 συμμετοχές σκοράροντας τρία τέρματα και δίνοντας δύο ασίστ σε περισσότερα από 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αυτή είναι η τέταρτη φετινή προσθήκη του «τριφυλλιού» για την Β' ομάδα μετά τους Ανδρικόπουλου, Ταβάρες και Τερεζίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή του διετούς δανεισμού και οψιόν αγοράς από τον Αστέρα Τρίπολης του Τιμίπερε Τζόνσον Εμπό, ο οποίος θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Νιγηριανός μέσος είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 2002 και αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και αμυντικός χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κλικέ για να αποκτηθεί από τον Αστέρα τον Ιούλιο του 2021. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους παραχωρήθηκε δανεικός στην Επισκοπή Ρεθύμνου, καταγράφοντας 25 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Καλωσορίζουμε τον Τιμί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα