Αστέρας Τρίπολης: «Έκλεισε» τον Μπαρτόλο

Αστέρας Τρίπολης: «Έκλεισε» τον Μπαρτόλο

bet365

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο, όμως θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς «έκλεισε» στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην τρέχουσα σεζόν και πλέον «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Οι Αρκάδες «ψήνουν» την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο στην Τρίπολη, ενώ «κλεισμένη» είναι η συμφωνία με τον Χουλιάν Μπαρτόλο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μετά από δύο χρόνια στον Βόλο έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλούς και άμεσα βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League Interwetten. O Aργεντινός αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας, στα χαφ και στην κορυφή της επίθεσης. Με τη φανέλα του Βόλου κατέγραψε 66 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα