Αστέρας Τρίπολης: Ψήνεται η επιστροφή του Μπερτόγλιο

Αστέρας Τρίπολης: Ψήνεται η επιστροφή του Μπερτόγλιο

bet365

Στον Αστέρα θέλουν του χρόνου να είναι πιο δυνατοί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και αυτήν τη φορά στοχεύουν σε μία λύση που ξέρουν πολύ καλά: Τον Φακούντο Μπερτόγλιο!

Ο δρόμος για την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο στον Αστέρα... ανοίγει. Ο Άρης, όπως φαίνεται δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο κι ο Αργεντινός ενδέχεται να σμίξει ξανά με τους καλούς του φίλους Μπαράλες-Ιγκλέσιας και Μουνάφο στην Τρίπολη, με την παρέα των Αργεντίνων να μεγαλώνει κι άλλο (υπάρχει στο ρόστερ κι ο Άλβαρες).

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Αστέρα όπου σε 25 ματς είχε 4γκολ και 7 ασίστ. Στην Ελλάδα έχει παίξει επίσης για την Λαμία (32 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ) και στον Αρη μετράει μέχρι στιγμής 61 αγώνες με 8 γκολ και 11 ασίστ.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν επιστρέψει στην Τρίπολη μετά το 2015, όταν και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα