Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Πινέδα, Τόμας, Μανού Γκαρσία, Στρακόσια

Newsroom
 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Πινέδα, Τόμας, Μανού Γκαρσία, Στρακόσια

bet365

Ο Πινέδα μετρά αντίστροφα να γίνει παίκτης της ΑΕΚ καθώς ενσωματώθηκε στην αποστολή της, ο Νάραϊ έρχεται αύριο στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μανού Γκαρσία βρίσκεται προ των πυλών του Αρη. Ο γνώριμός μας γκολκίπερ Στρακόσια υπέγραψε στη Μπρέντφορντ.

Ημέρα... αφιερωμένη μεταγραφικά στον Ορμπελίν Πινέδα δύναται να χαρακτηριστεί η εγχώρια αποψινή (14/7), καθώς «τελείωσε» ουσιαστικά και μάλιστα θετικά για την ΑΕΚ ένα από τα «σήριαλ» του καλοκαιριού. Ο Μεξικανός ήταν από καιρό μία από τις βασικές επιλογές της Ενωσης και πλέον ενσωματώθηκε στην αποστολή της στην Ολλανδία, κάτι που σημαίνει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να γίνει επίσημα παίκτης της.

Οτι δηλαδή συνέβη με τον Μπράντον Τόμας και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την προσθήκη του Ισπανού επιθετικού, ενώ περιμένει αύριο στη Θεσσαλονίκη τον Κάλεντ Νάραϊ με σκοπό να πράξει κάτι αντίστοιχο και με τον Γερμανό ακραίο.

Μαζί του μάλιστα είναι πιθανό να «σκάσει» στα μέρη μας και ο Μανού Γκαρσία αλλά για λογαριασμό του Αρη, αφού η περίπτωση του 24χρονου Ισπανού μέσου είναι (πολύ) προχωρημένη και άμεσα θα ολοκληρωθεί.

Ανάλογα deals (επίσημα ή σε μεγάλο βαθμό «κλεισμένα») είχαμε και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας. Στη Λαμία ακόμη μία ημέρα ήταν αρκετά «έντονη», καθώς η ομάδα άργησε να ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις της και για αυτό εκτός των μεταγραφών καλείται να «τρέξει» και τις ανανεώσεις. Στο πρώτο «μέτωπο» ο γνώριμός μας κεντρικός αμυντικός Φράνκο Ρομέρο που ήταν πέρσι στο Βόλο θα γίνει, εκτός απρόοπτου, παίκτης της ενώ «έδεσε» και τον Τάσο Καραμάνο για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν.

Στον Ιωνικό βρήκαν στο πρόσωπο του 30χρονου Ρέτσι Οφόσου την έξτρα λύση που ήθελαν για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, ενώ στην Κρήτη ο ΟΦΗ δοκιμάζει τον νεαρό δεξιό μπακ Φιλίπ Πόμπι από την Κροατία.

Στη Λιβαδειά απλά επισημοποιήθηκε η ανανέωση του δανεισμού του Γιώργου Βρακά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραχωρήσει, με ανάλογο καθεστώς, τον νεαρό μπακ-χαφ Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός συνόρων ύστερα από μια δεκαετία στη Λάτσιο, ο Θωμάς Στρακόσια αλλάζει χώρα και πρωτάθλημα. Ο 27χρονος γκολκίπερ άφησε τους Λατσιάλι για την Αγγλία και την Premier League, όπου υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τη Μπρέντφορντ και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ενίσχυση στην άμυνα για τη Γιουβέντους, μιας και ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέα Καμπιάσο. Ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «μπιανκονέρι», εξαργυρώνοντας έτσι την εξαιρετική σεζόν με τη Τζένοα με τις τέσσερις ασίστ και τα 2000 αγωνιστικά λεπτά.

Καλώς ήρθες στο ρουμπο- νέγκρο όνειρο», δημοσίευσαν οι Βραζιλιάνοι στα social media μαζί με μια φωτογραφία του Αρτούρο Βιδάλ μέσα στο «Μαρακανά», όπου αποθεώθηκε καθώς πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας με την Ατλέτικο Μινέιρο για το κύπελλο Βραζιλίας. Ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Ιντερ ανακοινώθηκε από τη Φλαμένγκο κι ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα