Ο Άρης κάνει δικό του τον Μανού Γκαρσία

Ο Άρης κάνει δικό του τον Μανού Γκαρσία

Ο Άρης κάνει δικό του τον Μανού Γκαρσία

bet365

Θέμα ωρών είναι να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Μανού Γκαρσία στον Άρη καθώς πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να έχουν συμφωνήσει για την αγορά του παίκτη και με τη Σπόρτιγκ Χιχόν.

Το Gazzetta έγραψε χθες ότι αυτό το deal θα γίνει και απέμενε να ξεκαθαρίσει ο τρόπος καθώς αν ο Άρης δεν έβρισκε συμφωνία με τη Σπορτιγκ Χιχόν για την αγορά των δικαιωμάτων του Μανού Γκαρσία υπήρχε και η προοπτική του δανεισμού του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο. Βέβαια, αυτό το σενάριο ήταν αντίθετο των επιθυμιών των «κίτρινων» και κυρίως του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος ευθύς εξαρχής ήθελε να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή εκτιμώντας ότι πέραν του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Έπρεπε όμως να μπει μια… τάξη στο περίπλοκο συμβόλαιό του καθώς εκτός των όσων έχει αναφέρει το Gazzetta, πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγο στο μέλλον του ποδοσφαιριστή είχε λόγο και η Μάνστεστερ Σίτι! Για την ακρίβεια, η συμφωνία παραχώρησης του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτιγκ Χιχόν (έναντι 4.000.000 ευρώ) δίνει το δικαίωμα στους «Πολίτες» να ανακτήσουν τα δικαιώματά του έως και το καλοκαίρι του 2022. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απαιτούταν η συγκατάθεση και της Σίτι για την πώληση των δικαιωμάτων του αθλητή.

Φαίνεται ότι αυτή η πολύπλοκη διαδικασία ξεπεράστηκε καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι Άρης και Σπόρτιγκ Χιχόν έχουν βρει σημείο ταύτισης για την αγορά των δικαιωμάτων. Η δε συμφωνία των «κίτρινων» με τον 24χρονο Ισπανό μέσο είναι δεδομένη αρκετές ημέρες τώρα. Οπότε, απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής η οποία θα ισχυροποιήσει τον Άρη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα