ΠΑΣ Γιάννινα: Τζίμας διετίας

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα: Τζίμας διετίας

bet365

Ο Παναγιώτης Τζίμας θα παραχωρηθεί, εκτός απρόοπτου, δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα προβάρει ο Παναγιώτης Τζίμας, καθώς θα παραχωρηθεί στον «Αγιαξ της Ηπείρου» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για κατά πάσα πιθανότητα δύο χρόνια. Ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ έπαιξε πέρσι 30 ματς στη Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα των Θεσσαλονικιών (7 γκολ), ενώ στο «Δικέφαλο του Βορρά» πήγε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το deal μοιάζει τελειωμένο και έτσι τόσο εκείνος όσο και ο συνομήλικός του κεντρικός αμυντικός Πέτρος Μπακαλιάννης που θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να μεταβούν άμεσα στην Πολωνία για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Αυτόματα το επόμενο «ανοικτό» μεταγραφικό «μέτωπο» για τον ΠΑΣ θα είναι η ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Παμλίδη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα πρέπει νωρίτερα να λύσει το συμβόλαιό του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα