Βιδάλ: Ανακοινώθηκε απ' τη Φλαμένγκο κι έγινε δεκτός με stading ovation (vid)

Newsroom
Βιδάλ: Ανακοινώθηκε απ' τη Φλαμένγκο κι έγινε δεκτός με stading ovation (vid)

bet365

Ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Ίντερ -μεταξύ άλλων- έγινε δεκτός με ένα εντυπωσιακό stading ovation στο «Μαρακανά»!

Αποστολή εξετελέσθη για τη Φλαμένγκο που ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του διεθνούς Χιλιανού Αρτούρο Βιδάλ! «Καλώς ήρθες στο ρουμπο- νέγκρο όνειρο», δημοσίευσαν οι Βραζιλιάνοι στα social media μαζί με μια φωτογραφία του πολύπειρου άσου μέσα στο «Μαρακανά» όπου αποθεώθηκε καθώς πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας με την Ατλέτικο Μινέιρο για το κύπελλο Βραζιλίας. Πριν από την έναρξη του ματς, ο «Βασιλιάς Άρτουρ» μπήκε στο γήπεδο και έγινε δεκτός με ένα εντυπωσιακό stading ovation από τους οπαδούς της Φλαμένγκο, ενώ το «Βιδάλ, Βιδάλ» αντηχούσε στο ιστορικό στάδιο.

Ο Αρτούρο Βιδάλ επιστρέφει στην αμερικανική ήπειρο με ενθουσιασμό, διαβεβαίωσε μάλιστα στα κοινωνικά του δίκτυα ότι το να υπογράψει στην ομάδα της Βραζιλίας ήταν ένας σημαντικός στόχος στην καριέρα του: «Σήμερα ένα όνειρο που είχα σε όλη μου τη ζωή γίνεται πραγματικότητα». Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ο Χιλιανός υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 έναντι 3,6 εκατομμυρίων ευρώ τη σεζόν, αφήνοντας την Ευρώπη όπου φόρεσε τις φανέλες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga. Γιουβέντους και Ίντερ στη Serie A, Μπαρτσελόνα στη La Liga.

 

Τελευταία Νέα