ΑΕΚ: Στόχος να «τρέξουν» τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Στόχος να «τρέξουν» τα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Στόχος να «τρέξουν» τα μεταγραφικά

bet365

Καθοριστική εβδομάδα αυτή που έρχεται για τις μεταγραφικές προσθήκες στην ΑΕΚ προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές για τους στόχους που υπάρχουν στη λίστα.

Στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει να υλοποιεί τον μεταγραφικό της σχεδιασμό μπαίνει από την εβδομάδα που έρχεται η ΑΕΚ. Όπως έχουμε τονίσει, η Ένωση έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και του άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ απασχολεί και το θέμα του φορ. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο από Δευτέρα θα «τρέξουν» τα ζητήματα προκειμένου να προχωρήσουν οι δύο-τρεις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται πως υπάρχει κάποιο κανονισμένο μεταγραφικό μίτινγκ, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα ενταθούν οι επαφές μεταξύ των υπεύθυνων του αγωνιστικού σχεδιασμού και με τους μεταγραφικούς στόχους της λίστας, αλλά και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις. Δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει μεταγραφή την εβδομάδα που έρχεται. Σαφώς υπάρχει αισιοδοξία και κινητικότητα καθημερινά και αυτό που μπορεί να τονιστεί αυτή τη στιγμή είναι ότι μπαίνουμε σε μια καθοριστική εβδομάδα για να «τρέξουν» οι περιπτώσεις στις οποίες έχουν επικεντρωθεί οι «κιτρινόμαυροι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα όνομα που είδε την Κυριακή το φως της δημοσιότητας, αυτό του στόπερ της Γρανάδα, Ντομίνγκος Ντουάρτε δεν απασχολεί την ΑΕΚ. Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει προταθεί στην Ένωση, όπως και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν έχει γίνει κάποια κρούση, ενώ δεν έχει καν τσεκαριστεί από τον Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση έχει «κεντράρει» στις περιπτώσεις που θέλει να φέρει με το «πράσινο φως» του Αργεντινού τεχνικού και θα... φορτσάρει για να τις υλοποιήσει.

Φυσικά στο προσκήνιο υπάρχει πάντα το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα. Διατηρείται ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την ισπανική ομάδα και με τον παίκτη για δανεισμό με οψιόν αγοράς, όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta, με τον 26χρονο Μεξικανό χαφ να «ψήνεται» λόγω Αλμέιδα. Είναι μια περίπτωση στην οποία η στάση της Θέλτα παίζει σημαντικό ρόλο, με τον Λουίς Κάμπος, υπεύθυνο του αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου του Βίγο να τονίζει στο Gazzetta ότι υπάρχουν ενεργές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους και ότι η απόφαση αναμένεται σύντομα. Άλλωστε όπως επιβεβαίωσε ο Κάμπος, ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται, ενώ σημερινό δημοσίευμα της Marca αναφέρει πως δεν θα πάρει μέρος καν στην προετοιμασία.

Όσον αφορά το κομμάτι των αποδεσμεύσεων με παίκτες που είναι υπό παραχώρηση, μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Όπως είναι γνωστό, ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιντώτας, ο Βράνιες, ο Λε Ταλέκ, ο Τάνκοβιτς και ο Ανσαριφάρντ (συν ο Μπακάκης από πέρυσι) δεν υπολογίζονται και έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα, ενώ και η ΑΕΚ από τη δική της μεριά ψάχνει να βρει προτάσεις, χωρίς ωστόσο να «καίγεται». Άλλωστε υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος ως τις 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου να βρεθεί λύση για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι όσον αφορά τον Φράνσον, για τον οποίο -όπως και για τον Τάνκοβιτς- υπάρχουν αναφορές για ενδιαφέρον από Σουηδία, ο Αλμέιδα θέλει να τον δει πρώτα στην προετοιμασία για να έχει άποψη, ενώ ο Άμραμπατ, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο να έχει προτάσεις από την Άμπχα της Σαουδικής Αραβίας και από έναν ολλανδικό σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα