"Σύμμαχος" της Α.Ε.Κ. για Πινέδα (και) το Μεξικό...

"Σύμμαχος" της Α.Ε.Κ. για Πινέδα (και) το Μεξικό...

 "Σύμμαχος" της Α.Ε.Κ. για Πινέδα (και) το Μεξικό...

bet365

Ο διεθνής Μεξικανός μέσος της Θέλτα εξακολουθεί να έχει προτεραιότητα την Ένωση λόγω Αλμέιδα και εθνικής της χώρας του. 

Ήταν δεδομένο ότι από την ημέρα που αποκάλυψαν στο Μεξικό το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την περίπτωση του Πινέδα, ελέω απόκτησης Ματίας Αλμέιδα στη τεχνική της ηγεσία, θα ζούσαμε ένα μίνι σίριαλ που ίσως εξελιχθεί σε... σαπουνόπερα. Διότι είναι ακόμη νωρίς για την πλευρά της Θέλτα για την οποία συνιστά ένα ζήτημα που δεν είναι ψηλά στην ατζέντα της για το καλοκαίρι που διανύουμε αφού δεν υπολογίζεται.

Η διαπραγμάτευση και η επαφή είναι σε εξέλιξη, υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την ομάδα του Βίγκο και την Ένωση, προκειμένου το μέλλον του διεθνούς Μεξικανού άσου να είναι... κιτρινόμαυρο! Όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta και έχει επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού με οψιον αγοράς. Είναι προφανές ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη διότι, αφενός τσεκάρει όλες τις προοπτικές της η Θέλτα, αφετέρου διότι λογικά αξιώνει μεγαλύτερη ρήτρα πώλησης από εκείνη που της προσφέρεται...

Στη... δουλειά που τρέχει για τη συγκεκριμένη μεταγραφή είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει δύο... άσους δύο στο μανίκι της, δύο ξεχωριστούς συμμάχους: αρχικά τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο θέλει πολύ ο παίκτης να συνεργαστεί ξανά και θεωρεί ότι θα τον απογειώσει εκ νέου, έπειτα την εθνική της χώρας του. Στο Μεξικό θέλουν ενόψει Μουντιάλ ενεργό και ανταγωνιστικό τον Πινέδα και μάλιστα παίζοντας στην Ευρώπη. Όπως ο διεθνής μέσος θέλει να συνεχίσει στην ήπειρό μας, έτσι και οι υπεύθυνοι της εθνικής του Μεξικού έχουν την ίδια επιθυμία, ελέω Κατάρ όπως υπογραμμίζουν και δημόσια πλέον.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ακόμη κάποια επεισόδια μπροστά της, πόσα είναι θα κριθεί από τις υποψήφιες ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ευρώπη και μόνο, αφού ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται επαναπατρισμό. Ούτε γενικά την προοπτική της Λατινικής Αμερικής αφού και από εκεί εκφράστηκε ενδιαφέρον. Πάντως για τον Αλμέιδα παραμένει μια περίπτωση που θέλει πολύ να φέρει στην ΑΕΚ για το αγωνιστικό σχέδιο που έχει στο μυαλό του...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα