«Ο Άμραμπατ έχει δύο προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Ολλανδία»

«Ο Άμραμπατ έχει δύο προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Ολλανδία»

Newsroom
«Ο Άμραμπατ έχει δύο προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Ολλανδία»

bet365

Ο 35χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές και στο Μαρόκο δημοσίευμα τονίζει ότι πρέπει να πάρει μια απόφαση μεταξύ δύο προτάσεων που έχει από Σαουδική Αραβία και Ολλανδία.

Ο Νορντίν Άμραμπατ έχει εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Ολλανδία λόγω οικογενειακών θεμάτων τη στιγμή που δεσμεύεται για ένα χρόνο ακόμα με συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του μαζί με τον αδερφό του Σοφιάν περνώντας τις καλοκαιρινές του διακοπές εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας nadorcity.com ο Άμραμπατ δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί δύο προτάσεις.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η μία είναι από τη Σαουδική Αραβία από την Άμπχα και η άλλη από την Ολλανδία, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το όνομα της ομάδας από την Eredivisie. Πάντως επισημαίνεται η επιθυμία του Άμραμπατ να επιλέξει ομάδα στην Ολλανδία σε περίπτωση που φύγει οριστικά από την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της Άμπχα και η πρόταση στον Άμραμπατ ήταν γνωστή από αρχές Ιουνίου μέσω δημοσιεύματος στη Σαουδική Αραβία, το οποίο βέβαια ανέφερε πως η απάντηση του 35χρονου εξτρέμ ήταν αρνητική.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα