ΑΕΚ: Οι... κομμένοι, ο Φράνσον και πόσο επηρεάζουν τις μεταγραφές!

ΑΕΚ: Οι... κομμένοι, ο Φράνσον και πόσο επηρεάζουν τις μεταγραφές!

ΑΕΚ: Οι... κομμένοι, ο Φράνσον και πόσο επηρεάζουν τις μεταγραφές!

bet365

Η Ένωση συνεχίζει να ψάχνει για ίδια αλλά και να πιέζει τους ατζέντηδες των παικτών που δεν υπολογίζει για να αποχωρήσουν ωστόσο αυτό το κομμάτι δεν επηρεάζει οικονομικά το θέμα ενίσχυσης της ομάδας...

Η φάση αναζήτησης ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ΑΕΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη και ας μην υπάρχει αποτέλεσμα έως τώρα. Στην Ένωση έχουμε επισημάνει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι ψάχνουν για βασικά κενά να καλυφθούν τουλάχιστον προτού φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αν ήταν εφικτό θα αποτελούσε και ευχάριστο γεγονός να έχουν προχωρήσει και κάποιες απομακρύνσεις από όσους δεν υπολογίζονται...

Σχετικά με την ενίσχυση να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ψάχνεται για να προσθέσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο χαφ με κύρια αναζήτηση έναν κόφτη, αλλά και ένα φορ και έναν αντιΆμραμπατ! Προτεραιότητα τούτη την περίοδο, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο σε μεταγραφές αφού ποτέ δεν γνωρίζεις σε ποιά θέση θα προκύψει ευκαιρία, είναι τα στόπερ, ο κόφτης και το φορ! Διότι μιλάμε για τις βασικές ανάγκες της ομάδας για δουλειά και στην Ολλανδία και το Άλκμααρ. Μη ξεχνάμε ότι έχει καιρό να εκμεταλλευτεί ακόμα η Ένωση αφού σε ένα μήνα από τώρα θα πετάξει για να... χτιστεί η νέα ΑΕΚ.

Στο κομμάτι των "κομμένων" να υπογραμμίσουμε ότι επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta σύμφωνα με το οποίο έχει ενημερωθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ότι δεν υπολογίζεται. Την ίδια ώρα ανοιχτό είναι μόνο του Φράνσον. Κι αυτό διότι εννοείται πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει καμία άποψη για τον ποδοσφαιριστή αφού δεν τον έχει δει καθόλου και δεν γίνεται να κάνει θετική ή αρνητική εισήγηση... Άρα είναι μια ξεχωριστή κατηγορία για τον Αργεντινό τεχνικό που θέλει να είναι δίκαιος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του.

ΜΑΤΙΑΣ

Στην Ένωση συνεχίζουν να αναζητούν ομάδες για Βράνιες, Λε Ταλέκ, Μπακάκη, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς για παράδειγμα σε συνεργασία με τους μάνατζερ των παικτών που επίσης λογικά ψάχνονται. Αυτό που πρέπει να τονιστεί και να υπογραμμιστεί είναι πως από την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι η εξέλιξη των συγκεκριμένων υποθέσεων δεν θα αλλάξουν σε κάτι το κομμάτι της ενίσχυσης και δεν θα το επηρεάσουν σε οικονομικό επίπεδο επειδή συνιστούν βαρίδια και μαζί μπορεί να ξεπερνούν ένα διαθέσιμο πόσο των 2,5 με 3 εκατ. ευρώ!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα