«Ο Πινέδα συμφώνησε να φύγει από την Θέλτα και η ΑΕΚ καραδοκεί»

«Ο Πινέδα συμφώνησε να φύγει από την Θέλτα και η ΑΕΚ καραδοκεί»

Newsroom
«Ο Πινέδα συμφώνησε να φύγει από την Θέλτα και η ΑΕΚ καραδοκεί»

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος είναι στόχος της ΑΕΚ, ζήτησε να αποχωρήσει από την Θέλτα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Οπως έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής έχει προτείνει μεταξύ άλλων τις περιπτώσεις του Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα και του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ που αγωνίζεται δανεικός στη Σεούλ από τη Ρούμπιν Καζάν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η υπόθεση του 26χρονου Μεξικανού χαφ Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως βρίσκεται προχωρημένο στάδιο. Από την Ισπανία μάλιστα αναφέρουν ότι ο Πινέδα δρομολόγησε την αποχώρησή του από την Θέλτα, την ομάδα όπου κι ανήκει. Πριν την αναχώρηση για την εθνική του, ο Μεξικανός συζήτησε με τον Εντουάρντο Κοουδέτ για το μέλλον του στους Κέλτες.

Ο τεχνικός της ομάδας από τη Γαλικία του ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται στα βασικά του πλάνα για την προσεχή σεζόν, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν ότι θα πρέπει να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ΑΕΚ, καθώς δημοσιεύματα σε Ισπανία και Μεξικό υπογραμμίζουν ότι η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα είναι προτεραιότητα του Πινέδα, εφόσον βέβαια προσπεραστεί η επιθυμία της Θέλτα για πώληση και συμφωνήσει τελικά σε δανεισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα