Εν αναμονή εξελίξεων με Ρουμπίν για Χουάνγκ στην Α.Ε.Κ.

Εν αναμονή εξελίξεων με Ρουμπίν για Χουάνγκ στην Α.Ε.Κ.

Εν αναμονή εξελίξεων με Ρουμπίν για Χουάνγκ στην Α.Ε.Κ.

bet365

Η περίπτωση του Νοτιοκορεάτη μέσου που θέλουν στην Ένωση με τις ευλογίες του Αλμέιδα και όλα τα δεδομένα σχετικά με τις επαφές όλων των πλευρών για τον παίκτη...

Μπορεί στην ΑΕΚ να βρισκόμαστε ακόμη σε αναμονή αποφάσεων για πολλά πρόσωπα, σε Μαρούσι και Σπάτα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τρέχουν κάποια πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο. Προφανώς και λογικά συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που έχει πιάσει δουλειά ο Ματίας Αλμέιδα και φέρεται (τουλάχιστον υποστηρίζεται) ότι αξιώνει να προχωράνε κάποια πράγματα ανεξάρτητα αν θα αλλάξουν πρόσωπα που τρέχουν τώρα υποθέσεις αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μια τέτοια υπόθεση είναι αυτή του Χουάνγκ Ιν Μπέομ για την οποία έχετε ενημερωθεί σχετικά από το Gazzetta. Η ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ήδη κάνει κουβέντα για τον Νοτιοκορεάτη μέσο με την ομάδα στην οποία ανήκει: την ρωσική Ρούμπιν... Εδώ περιπλέκεται και η υπόθεση αφού ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2023 και είναι γνωστή η κατάσταση με τις ρωσικές ομάδες λόγω του πολέμου της χώρας με την Ουκρανία!

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα: η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Νοτιοκορεάτη χαφ και έχει συζητήσει με την ρωσική ομάδα. Επίσης πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το τι θα γίνει με τους ξένους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ρωσικές ομάδες και δεν θέλουν να παίξουν εκεί (απόλυτα δικαιολογημένα αφού εκτός του πολέμου, δεν συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Εννοείται πως η συζήτηση αφορά δανεισμό με προκαθορισμένη οψιόν αγοράς και απομένει το τι θα γίνει με το αν παρουσιαστεί καλύτερη προοπτική σε άλλο πρωτάθλημα και την επιλογή του Χουάνγκ σε αυτή τη περίπτωση...

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, εφόσον έχει πειστεί για το πρότζεκτ της ΑΕΚ μέσω Αλμέιδα ο Νοτιοκορεάτης άσος, να επιχειρήσει να πατήσει γκάζι στην υπόθεση η Ένωση και να επιδιώξει άμεση αγορά για να μη περιμένει και περιπλέξει η υπόθεση με εμπλοκή άλλης ομάδας όπως σημειώνουμε παραπάνω!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

  • Tags:
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα