«Ο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Πινέδα για να έρθει στην ΑΕΚ»

«Ο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Πινέδα για να έρθει στην ΑΕΚ»

«Ο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Πινέδα για να έρθει στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ματίας Αλμέιδα για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό.

Οπως έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής έχει προτείνει μεταξύ άλλων τις περιπτώσεις του Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα και του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ που αγωνίζεται δανεικός στη Σεούλ από τη Ρούμπιν Καζάν.

Η υπόθεση του 26χρονου Μεξικανού χαφ Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως βρίσκεται προχωρημένο στάδιο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «mediotiempo», ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην ΑΕΚ. Οπως τονίζει μάλιστα το δημοσίευμα, ο Πινέδα επιθυμεί την αποχώρησή του από την Θέλτα προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η Θέλτα από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, αλλά το μεξικανικό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως οι Κέλτες θα επιδιώξουν την πώληση και όχι τον δανεισμό του Πινέδα, μιας και θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του.

«Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα θα μπορούσε να συνεχιστεί στην Ευρώπη , ο παίκτης ξέρει ότι πρέπει να φύγει από την Θέλτα αυτό το καλοκαίρι εάν θέλει να έχει λεπτά και ρυθμό παιχνιδιού ώστε να είναι στη λίστα των παικτών που παίρνει ο Χεράρδο Μαρτίνοστο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Σύμφωνα με πηγές, ο Πινέδα έχει ήδη λάβει κλήση από τον Ματίας Αλμέιδα για να ενισχύσει την ομάδα της ΑΕΚ Αθηνών, ενός συλλόγου στον οποίο εντάχθηκε ο Αλμέιδα πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ελληνική ομάδα θέλει να διαπραγματευτεί με τη Θέλτα για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά οι Κέλτες προσπαθούν να τον πουλήσουν πώληση, αφού καταλαβαίνουν ότι ο Πινέντα δεν αρέσει στον προπονητή Εντουάρντο Κουντέτ. Έτσι θα ελευθερώνουν και μια θέση για έναν ξένο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα