Superleague, η βαθμολογία των playouts: Η Λαμία... επέστρεψε το δώρο, παρέμεινε στο -1 ο Απόλλωνας! (vids)

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία των playouts: Η Λαμία... επέστρεψε το δώρο, παρέμεινε στο -1 ο Απόλλωνας! (vids)

bet365

Ο Απόλλωνας αν και δεν νίκησε το Σάββατο τον Βόλο, τελικά είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής, αφού μείωσε στον βαθμό από τη Λαμία μετά την δική της ήττα από τον Ιωνικό που σώθηκε και μαθηματικά, όπως και ο Ατρόμητος παρά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Μετά την Σαββατιάτικη γκέλα του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, η Λαμία είχε μια χρυσή ευκαιρία με νίκη επί του Ιωνικού να αποκτήσει ξανά «μαξιλαράκι» ασφαλείας και να έχει τον πρώτο λόγο όσο αφορά την υπόθεση της αποφυγής της τελευταίας θέσης και του υποβιβασμού.

Τελικά η ομάδα του Τζανλκούκα Φέστα αν και είχε τις στιγμές της στην επανάληψη δεν τα κατάφερε ούτε καν να σώσει τον βαθμό. Το γκολ του φορμαρισμένου Μάντζη έδωσε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη στον Ιωνικό με 0-1, που σώθηκε και μαθηματικά, με την Λαμία να είναι σε ακόμη πιο δυσμενή θέση καθώς μετά από αυτή την ήττα ο Απόλλωνας έχει μειώσει στον βαθμό την μεταξύ τους διαφορά.

Όλα δείχνουν ότι το ματς της 5ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα και Λαμίας που θα γίνει στη Ριζούπολη θα είναι αυτό που πιθανότατα θα κρίνει και το μέλλον των δύο ομάδων!

Απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό άγχος στο Περιστέρι τόσο ο Ατρόμητος (σώθηκε μαθηματικά με την ήττα της Λαμίας από τον Ιωνικό) όσο και ο ΟΦΗ προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Παρά την δυνατή βροχή, ο αγωνιστικός χώρος ήταν άψογος κι έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρκετές καλές στιγμές. Ο Ατρόμητος με το γκολ του Κλωναρίδη πήρε κεφάλι στο σκορ και ήταν αυτός που είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Όμως αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Κόουλμαν να πάρει τη νίκη. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και με τον εξαιρετικό συνδυασμό των Λάμπρου – Μπαλογιάννη – Φελίπε ο τελευταίος σε κενό τέρμα δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει για τους Κρητικούς. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πίεσε για ένα ακόμη γκολ ώστε να φύγει με «διπλό» από το Περιστέρι, αλλά τελικά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Η αγωνιστική (4η)

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 1-1

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ατρόμητος- ΟΦΗ 1-1
Λαμία- Ιωνικός 0-1


Η βαθμολογία - 4η αγωνιστική play outs

7.ΟΦΗ 41
8.Αστέρας Τρίπολης 40
9. Ιωνικός 36
10.Βόλος 35
11.Παναιτωλικός 33
12.Ατρόμητος 31
13.Λαμία 21
14.Απόλλων Σμύρνης 20

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία
Βόλος – Ατρόμητος
Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα