Aτρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Στο «Χ»αλαρό...

Aτρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Στο «Χ»αλαρό...

bet365

Ο Ατρόμητος αν και προηγήθηκε με τον Κλωναρίδη, δεν βρήκε το τρίποντο ώστε να αγκαλιάσει και μαθηματικά την παραμονή, καθώς με το γκολ του Φελίπε ο ΟΦΗ έφυγε με βαθμός από το Περιστέρι (1-1).

Σε έναν βαρύ λόγω της συνεχόμενης βροχής, αγωνιστικό χώρο, οι Ατρόμητος και ΟΦΗ προσπάθησαν να φτάσουν στη νίκη, με το 1-1 όμως να αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο. Τους γηπεδούχους γιατί έκαναν ακόμα ένα βήμα για σωτηρία (με νίκη βέβαια ουσιαστικά θα την είχαν εξασφαλίσει) και τους φιλοξενούμενους γιατί ανέβηκαν στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος των play out.

Πως ξεκίνησαν οι ομάδες

Και οι δύο ομάδες προτίμησαν το ίδιο σύστημα και συγκεκριμένα το 4-3-3. Για τους γηπεδούχους ο Κρις Κόουλμαν είχε τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Κιβρακίδη δεξί μπακ, τον Καστεγιάνο αριστερό και στόπερ τους Μαυρομμάτη και Στρούγγη. Την τριάδα του κέντρου αποτέλεσαν από δεξιά προς αριστερά οι Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ και Καρτάλης, ενώ στην επίθεση, δεξιά ήταν ο Κλωναρίδης, αριστερά ο Μουνίθ με σέντερ φορ τον Κουλούρη.

\Όσον αφορά τον Νίκο Νιόπλια είχε τον Επασί στο τέρμα, τον μαρινάκη δεξί μπακ, τον Μπαλογιάννη αριστερά και στόπερ τους Βούρο και Διαμαντή. Στην τριάδα των μέσων από δεξιά προς αριστερά ξεκίνησαν οι Τοράλ, Μεγιάδο και Νέιρα, ενώ σε αυτή της επίθεσης, δεξί εξτρέμ ήταν ο Τσιλιανίδης, αριστερό ο Λάμπρου και σέντερ φορ ο Φελίπε.

Ξεκίνημα με γκολ για Ατρόμητο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να σκοράρουν με την συμπλήρωση του δεκάλεπτου. Συγκεκριμένα ο Καστεγιάνο έκανε τη σέντρα, ο Κουλούρης προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ, ο Επασί έδιωξε άσχημα και ο Κλωναρίδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το 30' οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Γιαννιώτης ήταν εκεί. Μετά το 30' ο ΟΦΗ ανέβασε και άλλο ρυθμούς και στο 35' προσπάθησε να απειλήσει με τον Τοράλ να βγάζει φοβερή κάθετη προς τον Τσιλιανίδη και τον Κιβρακίδη να διώχνει ακριβώς την τελευταία στιγμή. Έξι λεπτά αργότερα οι Κρητικοί βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ, με τον Νέιρα από καλή θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Με το καλημέρα το 1-1 ο ΟΦΗ

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Στην αρχή ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ισοφάρισε. Συγκεκριμένα στο 48' ο Λάμπρου βρήκε ωραία τον Μπαλογιάννη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Φελίπε με σουτ ισοφάρισε για τους Ηρακλειώτες.

Πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως κάποιος να πάρει το προβάδισμα

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος είδαμε ένα σχετικά γρήγορο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγουν μπροστά και να σκοράρουν, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να το πετύχουν. Και δεν το πέτυχαν γιατί όταν χρειάστηκε οι Επασί και Γιαννιώτης αντέδρασαν σωστά με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

MVP: Θα βάλουμε τον Φελίπε όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά γιατί ήταν σε κάθε καλή φάση που έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο ύψος του: Ο Κλωναρίδης έβαλε ένα γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Ατρόμητος και έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Στάθηκε στο ύψος του και με το παραπάνω.

Αδύναμος κρίκος: Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Κουλούρη, αλλά από την άλλη ο επιθετικός του Ατρομήτου και πρώτος σκόρερ της ομάδας του δεν πήρε μπάλες για να μπορέσει να απειλήσει όπως ξέρει τόσο καλά.

Το «στραγάλι»: Ο Ευαγγέλου πέρασε και δεν ακούστηκε, όπως ακριβώς πρέπει να κάνει κάθε διαιτητής.

Η γκάφα: Την έκανε ο Επασί στο 1-0, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να κάνει κακή έξοδο δίνοντας το δικαίωμα στον Κλωναρίδη να ανοίξει το σκορ.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Με τις δύο ομάδες να παίζουν ουσιαστικά χωρίς άγχος, παρότι ο Ατρόμητος μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι στο Περιστέρι. Οι Περιστεριώτες και οι Κρητικοί του ΟΦΗ, παρά τη δυνατή βροχή μας πρόσφεραν ωραίο θέαμα με το 1-1 να είναι δίκαιο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καρτάλης (68’ Άλιμπεκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (39’ λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68’ Στάικος), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης), Φελίπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα