Super League: Το πρόγραμμα των «μονομάχων» για τα play offs

Newsroom
Super League: Το πρόγραμμα των «μονομάχων» για τα play offs

bet365

Ο Βόλος είναι και πάλι διεκδικητής ενός «εισιτηρίου», ο ΠΑΣ «πάτησε» 4ος και ο Αστέρας που δεν έπαιξε είναι... μάλλον ο μεγάλος «κερδισμένος» της αγωνιστικής.

Δυναμικό come back στη «μάχη» για είσοδο στα play offs έκανε ο Βόλος μετά τη χθεσινή (5/2) του νίκη (2-0) επί του Αρη, αποτέλεσμα που ουσιαστικά ήταν «εξάποντο», ενώ οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους απώλεσαν πολύτιμο έδαφος και ευρύτερα η «μάχη» για είσοδο στην εξάδα «φουντώνει».

Ο ΠΑΣ ήταν εκ των μεγάλων κερδισμένων αφού επικράτησε στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε 6ος μετά την ήττα του στην Τούμπα και έτσι παρέμεινε στο «+1» από τον ΟΦΗ και τους Θεσσαλονικείς που τον «καταδιώκουν», αλλά πλέον έχουν τα ίδια με εκείνον παιχνίδια (δεν έπαιξαν οι Κρητικοί).

Η ουσία είναι πως οι 6 διεκδικητές των 3 «εισιτηρίων»... στριμώχνονται σε μόλις 5 βαθμούς (από 33 μέχρι 28), με την υποσημείωση μάλιστα πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» που οδηγεί τη σχετική κούρσα έχει από όλους μίνιμουμ 1 αγώνα παραπάνω, κάτι που αποτυπώνει πως τα πάντα είναι «ρευστά».

Μάλιστα στους (μεγάλους) «κερδισμένους» της αγωνιστικής συγκαταλέγεται ο Αστέρας παρότι δεν είχε υποχρεώσεις, αφού και μετρά από όλους τους «αντιπάλους» του λιγότερους αγώνες και παραμένει εδραιωμένος στην εξάδα (στο +3 από Αρη, ΟΦΗ και στο +4 από το Βόλο που βρίσκονται από την 7η θέση κάτω, στο +2 από τον 6ο Παναθηναϊκό). Δεν θα είναι και τόσο.. υπερβολή αν ειπωθεί πως οι Αρκάδες... πανηγύρισαν πολύ χθες και σήμερα...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

4) ΠΑΣ Γιάννινα 33 βαθμοί (22 αγώνες)
Αρης
ΑΕΚ*
Λαμία
Βόλος*


5)Αστέρας Τρίπολης 32 βαθμοί (20 αγώνες)
Λαμία*
Ιωνικός
Ατρόμητος*
Αρης
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός*


6) Παναθηναϊκός 30 βαθμοί (21 αγώνες)
Λαμία
Παναιτωλικός*
ΑΕΚ
Ατρόμητος*
Απόλλων Σμύρνης*

7) Αρης 29 βαθμοί (21 αγώνες)
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης*
Ολυμπιακός
Ατρόμητος


8) ΟΦΗ 29 βαθμοί (21 αγώνες)
Ατρόμητος*
Βόλος
Ιωνικός*
Ολυμπιακός*
Απόλλων Σμύρνης


9)Βόλος 28 βαθμοί (21 αγώνες)
ΟΦΗ*
Ολυμπιακός
Παναιτωλικός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος*

1)Η σειρά των αγώνων δεν είναι ακριβής, καθώς υπάρχουν εξ' αναβολής αναμετρήσεις που ακόμη δεν έχουν οριστεί.
2) Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.
3) Ο Αρης έχει ξεκινήσει τη σεζόν με «-6» βαθμούς

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα