Παναθηναϊκός: Η ώρα του Καρλίτος!

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Καρλίτος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Καρλίτος!

bet365

Ο Ισπανός φορ περιμένει πως και πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει... λογαριασμό στα εν Ελλάδι μεγάλα παιχνίδια και να συνεχίσει την παράδοση που έχτισε στην Πολωνία.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την καραντίνα, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και την Πέμπτη και είναι και πάλι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Καρλίτος είναι σε καλή κατάσταση παρά τις προπονήσεις που έχασε το προηγούμενο διάστημα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού αντί του Φεντερίκο Μακέντα που ήταν απογοητευτικός στο ματς με τον Βόλο.

Ο goleador των πρασίνων που έχει 10 γκολ σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την σπουδαία αυτή αναμέτρηση τόσο για να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες όσο και για να ανοίξει λογαριασμό στα ελληνικά ντέρμπι, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συνέβαινε στην Πολωνία εκεί όπου έκανε... θραύση με την φανέλα της και της Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο ντέρμπι του μίσους της Κρακοβίας ανάμεσα στη Βίσλα και την Κρακόβια, ο Ίβηρας άσος είχε σκοράρει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια. Ως παίκτης της Λέγκια απέναντι στην Βίσλα είχε σκοράρει ακόμη δύο γκολ και είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί την εκτελεστική δεινότητα του Καρλίτος για να φτάσει στη νίκη επί του αιωνίου του αντιπάλου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα