Παναθηναϊκός: Δουλειά με Μαουρίσιο και Καρλίτος, πιθανό χειρουργείο για Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Δουλειά με Μαουρίσιο και Καρλίτος, πιθανό χειρουργείο για Βαγιαννίδη

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Δουλειά με Μαουρίσιο και Καρλίτος, πιθανό χειρουργείο για Βαγιαννίδη

bet365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με τους Μαουρίσιο και Καρλίτος να επιστρέφουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Πιθανότατα να χρειαστεί χειρουργείο ο Βαγιαννίδης έπειτα από τραυματισμό στο χέρι.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη δουλειά μετά το ρεπό που απήλαυσαν την Τρίτη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με χαρά τους Μαουρίσιο και Καρλίτος να επανέρχονται στα πλάνα του.

Ο Βραζιλιάνος είχε γνωστοποιήσει πως είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, τις ημέρες που είχε βρεθεί στο προσκήνιο και για τη νέα πρόταση που είχε παρουσιαστεί για εκείνον από το Κατάρ.

Ο Καρλίτος ήταν κι εκείνος παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, όχι όμως οι Χουάνκαρ, Σάντσες, Μπουζούκης και Κουρμπέλης που δούλεψαν ατομικά στο Κορωπί.

Ο Βαγιαννίδης χτύπησε στο χέρι και η ακτινογραφία έδειξε κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να βγει απόφαση για την αποκατάσταση του προβλήματος, με το ενδεχόμενο του χειρουργείου να είναι πιθανό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα