Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ στο ντέρμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ στο ντέρμπι

bet365

Ο Χουάνκαρ μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και θα είναι παρών την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός φουλ μπακ είχε μείνει την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Βόλο λόγω ενοχλήσεων.

Έπειτα από μερικές μέρες όπου έκανε ατομικό, ο Χουάνκαρ κατάφερε το πρωί της Πέμπτης να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στο «Γ.Καλαφάτης» και φυσικά θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ επίσης, κανονικά προπονήθηκαν οι Μπουζούκης και Σάντσες, με τον Κουρμπέλη να είναι ο μοναδικός που συνέχισε το δικό του πρόγραμμα.

Η προπόνηση της ημέρας μετά την προθέρμανση είχε rondo, ασκήσεις ανάπτυξης και τελειωμάτων και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα