Superleague, η βαθμολογία: Δεν πήγε στο -3 από την κορυφή η ΑΕΚ, σταθερά 3ος ο ΠΑΣ, στην 4άδα ο Παναθηναϊκός!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Δεν πήγε στο -3 από την κορυφή η ΑΕΚ, σταθερά 3ος ο ΠΑΣ, στην 4άδα ο Παναθηναϊκός!

bet365

Η ΑΕΚ... κόλλησε στην Τρίπολη κι έχασε την ευκαιρία να ξαναβρεθεί σε απόσταση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Μεγάλοι κερδισμένοι στο... πρώτο πιάτο της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιωνικός!

Η ΑΕΚ ήξερε από την αρχή πως η αποστολή στην Τρίπολη θα είναι δύσκολη απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Μια αποστολή που έγινε ακόμη δυσκολότερη από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και την συνεχή βροχή. Το ζητούμενο ήταν να βρεθεί στο -3 από τον Ολυμπιακό παραμένοντας δυνατά στη μάχη του τίτλου. Τελικά το 0-0 με τους Αρκάδες... χάλασε τα πλάνα του Γιαννίκη και των παικτών του. Η Ενωση μείωσε στους 5 βαθμούς την διαφορά από τον Ολυμπιακό, που όμως κόντρα στον Άρη το βράδυ της Κυριακής με νίκη θα έχει την ευκαιρία να πάει στο +8.


Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο επέστρεψε στις επιτυχίες και την πρώτη 4άδα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το «τριφύλλι» επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ατρομήτου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Καρλίτος γύρισε με γκολ στη βασική ενδεκάδα, ενώ το τρίποντο «κλείδωσε» στην επανάληψη με το υπέροχο τέρμα του Παλάσιος. Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά τις έχασαν, κόντρα σε έναν Ατρόμητο που πέρασε... αθόρυβα από την Λεωφόρο αφού ουδέποτε ενόχλησε την εστία του Μπρινιόλι και έτσι παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας!


Ματσάρα έγινε στα Γιάννενα, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα... γύρισε δύο φορές το ματς με τον Βόλο και την τρίτη το πήρε, νικώντας με 3-2. Υπό καταρρακτώδη βροχή, αλλά σε έναν άψογο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά έδειξαν για άλλη μια φορά το μέταλλο που έχουν και πήραν ένα κομβικό ματς παρά τις δυσκολίες που βγήκαν στην πορεία του. Κάπως έτσι, ο «Άγιαξ» με ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο φινάλε του πρώτου γύρου και τα όνειρα Ευρώπης καλά κρατούν!


Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε στο Αγρίνιο ο Ιωνικός. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό, έμεινε με δέκα παίκτες, όμως το γκολ του Βαφέα στο 90' (πέρασε στο γήπεδο δευτερόλεπτα πριν) του έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη οι Αγρινιώτες αποδείχθηκαν ιδανικοί αυτόχειρες, αφού πέταξαν μέσα από τα χέρια τους με ευκολία ένα πολύτιμο τρίποντο που θα τους έδινε τεράστια βαθμολογική ανάσα!


Η αγωνιστική (13η)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-0
Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΠΑΟΚ – Λαμία (17.15)
Ολυμπιακός – Αρης (19.30)

H Bαθμολογία σε 13 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 32
2. A.E.K. 27
3. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20
5. Π.Α.Ο.Κ. 19
6. Ο.Φ.Η. 18
7. ΑΡΗΣ 17
8. ΒΟΛΟΣ 14
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 14
10. ΙΩΝΙΚΟΣ 14
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 12
12. ΛΑΜΙΑ 10
13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 9
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 7
*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.


Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Tρίτη 14 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17.15)

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (17.15)
Λαμία – Βόλος (17.15)
Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (19.30)
Ατρόμητος – Ολυμπιακός (19.30)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Αρης (17.00)
Ιωνικός – ΑΕΚ (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα