Η ΑΕΚ έθεσε δύο φορές θέμα ακαταλληλότητας του γηπέδου στον Καραντώνη

Δημήτρης Βέργος
Η ΑΕΚ έθεσε δύο φορές θέμα ακαταλληλότητας του γηπέδου στον Καραντώνη

bet365

Πριν τη σέντρα, η ΑΕΚ είχε μεταφέρει στον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αστέρα να τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο, πάνω στον οποίο δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ στο ημίχρονο κατέθεσε αίτημα διακοπής.

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη στο ισόπαλο 0-0 με τον Αστέρα, σε ένα ματς... λασπομαχία πάνω στον βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα.

Από την πλευρά της η Ενωση, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, είχε μεταφέρει στον διαιτητή Καραντώνη πριν την έναρξη του αγώνα να τον διακόψει αν έκρινε πως οι συνθήκες του τερέν κατά τη διάρκεια του ματς ήταν ακατάλληλες για ποδόσφαιρο.

Μάλιστα στο ημίχρονο μέσω του Βασίλη Δημητριάδη, παρουσία και εκπροσώπου του Αστέρα, η ΑΕΚ επίσημα έκανε αίτημα διακοπής καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ίσως και επικίνδυνος για την ακεραιότητα των παικτών, αλλά ο ρέφερι απάντησε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι ναι μεν ήταν βαρύς, αλλά ότι μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Φυσικά ήταν μόνο θέμα Καραντώνη για το αν θα διέκοπτε ή όχι το ματς, και η απόφασή του ήταν να αρχίσει και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση κανονικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα