ΑΕΚ: Η εβδομάδα δουλειάς για το ντέρμπι και το πάθος των Τσούμπερ, Αραούχο για να είναι εκεί

ΑΕΚ: Η εβδομάδα δουλειάς για το ντέρμπι και το πάθος των Τσούμπερ, Αραούχο για να είναι εκεί

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η εβδομάδα δουλειάς για το ντέρμπι και το πάθος των Τσούμπερ, Αραούχο για να είναι εκεί

bet365

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπαίνει πλέον η ΑΕΚ με τις επιστροφές των διεθνών μέσα στις επόμενες μέρες και την αγωνία για Τσούμπερ και Αραούχο που θα κάνουν τα πάντα για να είναι παρόντες.

Η ανυπομονησία των οπαδών της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (21/11 - 19:30) στο ΟΑΚΑ είναι τεράστια και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στα εισιτήρια. Ήδη πάνω από 25.000 φίλοι της Ένωσης μαζί με τους κατόχους διαρκείας έχουν κλείσει θέση με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εκτός της ηλεκτρονικής προπώλησης να ανοίγει και εκδοτήριο περιμένοντας η προσέλευση να φτάσει στο ανώτατο όριο των 40.000.

Ο Αργύρης Γιαννίκης εξαιτίας των διεθνών που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θα ήθελε την εβδομάδα που πέρασε. Μια εβδομάδα η οποία έβγαλε δύο «πονοκεφάλους» ενόψει ντέρμπι. Τόσο με τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος επέστρεψε από την Ελβετία στην Αθήνα για θεραπεία με πρόβλημα στους προσαγωγούς, όσο και με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος με σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους είναι και αυτός αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι πάντως δείχνουν μεγάλο πάθος και θέληση να προλάβουν να είναι έτοιμοι για αυτό το ντέρμπι, στο οποίο αν η ΑΕΚ επικρατήσει, εκτός του ότι θα πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή, θα σημειώσει μια μεγάλη νίκη που της έχει λείψει πολύ την τελευταία τριετία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο οι Τσούμπερ και Αραούχο θα μπορέσουν να είναι παρόντες. Εκτός από τον Ελβετό μεσοεπιθετικό, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έλεγε στους συμπαίκτες του «δεν χάνω το ντέρμπι με τίποτα», ανάλογη επιθυμία για να προλάβει το παιχνίδι εκφράζει και ο Αργεντινός φορ. Ο «Τσίνο» από την πρώτη στιγμή δήλωνε αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος και στον κύκλο του το τελευταίο διήμερο τόνιζε τη δίψα του να δώσει το «παρών», γνωρίζοντας ότι στα ντέρμπι σκοράρει συχνά. «Αυτά τα παιχνίδια μου πάνε και γι' αυτό θέλω να είμαι έτοιμος να παίξω», έλεγε ο Αραούχο στο περιβάλλον του.

Η αγωνία τόσο για τη συμμετοχή του Τσούμπερ όσο και για του Αραούχο είναι τεράστια. Όπως φυσικά και εκείνη του Γιαννίκη. Όχι μόνο για τις δύο σημαντικές αυτές μονάδες, αλλά και για να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Στην εβδομάδα που μπαίνουμε ο 41χρονος κόουτς θα εστιάσει απόλυτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα κάνει τις δοκιμές του σε πρόσωπα και σχηματισμό και θα δουλέψει με προσήλωση αναλύοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να πάει με τους παίκτες του απολύτως έτοιμους στο ντέρμπι.

Οι Μάνταλος, Τζαβέλλας και Μήτογλου θα ενσωματωθούν πρώτοι από τους διεθνείς, καθώς ολοκληρώνουν το βράδυ της Κυριακής (14/11) τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας. Έτσι θα μένουν από εκεί και πέρα ο Σιμάνσκι, ο οποίος από Τρίτη (16/11) επιστρέφει καθώς τη Δευτέρα (15/11) το βράδυ παίζει το τελευταίο ματς της Πολωνίας με την Ουγγαρία στον όμιλο και έπειτα θα ακολουθήσουν οι τρεις Ιρανοί, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμαντί, οι οποίοι από Τετάρτη (17/11) θα γυρίσουν Αθήνα καθώς την Τρίτη (16/11) ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις του με το Ιράν στο ματς απέναντι στη Συρία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα