ΑΕΚ: «Τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι με Ολυμπιακό Αραούχο και Τσούμπερ

ΑΕΚ: «Τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι με Ολυμπιακό Αραούχο και Τσούμπερ

Newsroom
ΑΕΚ: «Τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι με Ολυμπιακό Αραούχο και Τσούμπερ

bet365

Με θεραπεία συνέχισαν και την Κυριακή (14/11) οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ και «τρέχουν» για να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30), για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στην προπόνηση της Κυριακής (14/11), οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης γυμνάστηκε ατομικά.

Ο 30χρονος Ελβετός χαφ-εξτρέμ, ο οποίος έχει επιστρέψει από την περασμένη Τετάρτη (10/11) στα Σπάτα κι έχει ξεκινήσει την θεραπεία του στους προσαγωγούς, έχει ως στόχο να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι.

Από την άλλη, ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις την Παρασκευή (12/11) και όλα είναι ανοικτά για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πάντως, οι πιθανότητες για τη συμμετοχή και των δύο στο εν λόγω παιχνίδι, την επόμενη Κυριακή (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ είναι υπέρ τους.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί (11:00) της Δευτέρας (15/11).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα