ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού

Newsroom
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και όλα είναι ανοικτά για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ αισθάνθηκε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους στην προπόνηση της Παρασκευής (12/11) με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία.

Συγκεκριμένα, ο «Τσίνο» ένιωσε ένα σφίξιμο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες βέβαια δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, πλην ενός μυϊκού σπασμού. Ετσι, θα ακολουθήσει θεραπεία μαζί με τον συμπαίκτη του, Στίβεν Τσούμπερ και η κατάσταση τους θα επανεξετάζεται καθημερινά για το ποτέ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι πιθανότητες για τη συμμετοχή και των δύο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ είναι υπέρ τους, με τον Αραούχο να λέει μάλιστα ότι θα προλάβει το ντέρμπι. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, θα κάνει τα πάντα με προσοχή καθώς ο χρόνος είναι επί του παρόντος σύμμαχος για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (12/11). Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το Σάββατο (13/11) στις 11:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα