ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ χάνει τα ματς της Ελβετίας με πρόβλημα στον προσαγωγό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ χάνει τα ματς της Ελβετίας με πρόβλημα στον προσαγωγό

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Ελβετίας, όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στον προσαγωγό που τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Χωρίς τον Στίβεν Τσούμπερ θα δώσει η Ελβετία τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Ελβετίας.

Ο Τσούμπερ την περασμένη εβδομάδα πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά αγωνίστηκε στη Ριζούπολη καθώς δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ματς.

Το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελβετίας τον εξέτασε και όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος χαφ-εξτρέμ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον προσαγωγό. Κάτι το οποίο τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία που ακολουθούν.

Πλέον, μένει να φανεί, το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ στους προσαγωγούς καθώς μετά τη διακοπή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου. Ήδη το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία με το αντίστοιχο της Ελβετίας, με τον Τσούμπερ να αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία. Στην Ένωση εκτιμούν ότι το πρόβλημα δεν είναι βαρύ, ωστόσο περισσότερα θα φανούν και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί με την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

«Μετά από εξέταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Στίβεν Τσούμπερ διαγνώστηκε σήμερα με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Έτσι ο Τσούμπερ μένει εκτός για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κληθεί άλλοι ποδοσφαιριστές», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα