Superleague, η βαθμολογία: Παραμένει στο κυνήγι του Ολυμπιακού η ΑΕΚ, έχασαν έδαφος Παναθηναϊκός και Αρης!

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Παραμένει στο κυνήγι του Ολυμπιακού η ΑΕΚ, έχασαν έδαφος Παναθηναϊκός και Αρης!

bet365

Μετά τις Σαββατιάτικες νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ είναι η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής με την επικράτηση επί του Άρη που την διατηρεί στο -1 από την πρώτη θέση. Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό.

Το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής είχε πρωταγωνίστρια την ΑΕΚ. Στο Ολυμπιακό Στάδιο η Ένωση υποδέχτηκε τον Άρη και αποδείχθηκε πως η αποστολή της ήταν υπόθεση ενός ημιχρόνου. Δυο στατικές φάσεις έκαναν την διαφορά.

Ένα γκολ του Μήτογλου από εκτέλεση φάουλ κι ένα γκολ-πέναλτι του Μάνταλου έδωσαν στην ομάδα του Γιαννίκη προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Το 2-0 φάνταζε σκορ ασφαλείας για την ΑΕΚ που δεν είχε πλέον τίποτα περισσότερο να κάνει από μια σωστή διαχείριση για να πάρει το τρίποντο. Και το πήρε έστω κι αν τελικά όχι τόσο εύκολα, καθώς μετά την αποβολή του Μήτογλου ο Άρης μείωσε άμεσα και διεκδίκησε τον βαθμό.
Πλέον ο Δικέφαλος είναι στους 19 βαθμούς, ένα πίσω από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.


Ο Παναθηναϊκός για 2ο σερί ματς πρωταθλήματος, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Αυτή τη φορά στη Λεωφόρο, εκεί όπου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής είχε συνηθίσει τους φίλους του σε νίκες και με πολλά γκολ. Αυτή την φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την... πράσινη κούραση, βρήκε τα κουμπιά των παικτών του Γιοβάνοβιτς και πήρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την ισοπαλία (0-0).


Χωρίς νικητή και η... μάχη στους Ζωσιμάδες. Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος όπου ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Σίτο και ο ΠΑΣ Γιάννινα μερικά λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Μπρένερ. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν τη μπάλα να σταματά δύο φορές στα δοκάρια του Λοντίγκιν. Τελικά παρά τις προσπάθειες όλων άλλο γκολ δνε μπήκε και το 1-1 σφράγισε την εξαιρετική αναμέτρηση των Ιωαννίνων.


Το ματς που άνοιξε την Κυριακάτικη αυλαία ήταν άκρως χορταστικό και ανταγωνιστικό. Στο «Αθανάσιος Διάκος» ο Ατρόμητος ζήτησε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Την αγκάλιασε δύο φορές, αφού ισάριθμες προηγήθηκε στο ματς. Τελικά δεν τα κατάφερε, αφού η ψυχωμένη Λαμία όποτε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο είχε τις λύσεις και... έσωσε τον βαθμό με το τελικό 2-2.


Το μενού της 8ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (19.30) στη Νεάπολη όπου ο Ιωνικός υποδέχεται την ομάδα-έκπληξη ως τώρα στο πρωτάθλημα, τον Βόλο.

Η αγωνιστική (8η)


Σάββατο 30 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 4-1
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
Λαμία - Ατρόμητος 2-2
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0
ΑΕΚ - Αρης 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου
Ιωνικός - Βόλος (19.30)


H Bαθμολογία σε 8 αγώνες


1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20
2. A.E.K. 19
3. Π.Α.Ο.Κ. 16
4. ΒΟΛΟΣ 13
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11
6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 10
7. Ο.Φ.Η. 9
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 9
9. ΙΩΝΙΚΟΣ 8
10. ΑΡΗΣ 8
11. ΛΑΜΙΑ 6
12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5
13. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 5
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3

*Ο Αρης έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

H επόμενη αγωνιστική (9η)


Σάββατο 6 Νοεμβρίου
ΟΦΗ - Ατρόμητος Αθηνών (17.15μμ)
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (17.15μμ)
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (19.30μμ)

Κυριακή 7 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (15.00μμ)
Βόλος - Άρης (17.15μμ)
Ολυμπιακός - Ιωνικός (19.30μμ)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19.30μμ)


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα