ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Μπορούσαν και οι δύο, δεν νίκησε κανείς!

Δημήτρης Τομαράς
 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Μπορούσαν και οι δύο, δεν νίκησε κανείς!

bet365

Εξαιρετικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης, βρήκαν γκολ, είχαν ευκαιρίες για τη νίκη (δύο δοκάρια οι Αρκάδες), αλλά τελικά έμειναν στο 1-1! Κόκκινη στον Μπαράλες, στο 82'. για αντιαθλητικό χτύπημα στον Πίρσμαν. Απίθανη επέμβαση του Τσιφτσή στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης προσπάθησαν σκληρά αλλά δεν κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες τους να βάλουν νικητήριο γκολ για να πάρουν το ματς. Το τελικό 1-1 ήταν απόρροια των αρκετών φάσεων στο παιχνίδι, όπου αποβλήθηκε ο Μπαράλες. Ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει ως γηπεδούχος από τις 24 Αυγούστου 2014 (με 3-1 τότε). Ήταν η τέταρτη νίκη του σε έξι παιχνίδια που υποδεχόταν τον Αστέρα, για να ακολουθήσουν τα πέντε χωρίς νίκη.

Πως άρχισαν οι δύο αντίπαλοι

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ του Μεταξά είχε 4-4-2 ως διάταξη με τον Λοντίγκιν τέρμα, άμυνα με Σάλιακα, Εραμούσπε, Κάργα και Πέερσμαν και κέντρο με εσωτερικούς του Ντομίνγκεθ και Καραχάλιο και στα άκρα Οικονομόπουλο και Μπρένερ. Μπροστά ήταν οι Σναϊντερ και Μιλιντσεάνου.

Ο Αστέρας Τρίπολης του Ράσταβατς είχε σχηματισμό 4-2-3-1 με Τσιφτσή τέρμα, άμυνα με Γκαρσία, Ατιένζα, Καστάνο και Άλβαρες, κεντρικούς χαφ τους Μουνάφο και Σάνταφε και τον Σόνι πίσω από τον Μπαράλες. Οι δύο ακραίοι ήταν οι Σίτο και Ριέρα.

Από ένα γκολ στο α' μέρος

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με φάσεις και από τις 2 ομάδες αλλά τον ΠΑΣ να έχει μπει πιο καλά στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν 2 επικίνδυνα σουτ, ένα στο 27' με τον Μιλιντσεάνου και ένα στο 30' με τον Σάλιακα. Το 0-1 έγινε στο 34' με σουτ του Σίτο στη γωνία του Λοντίγκιν από γύρισμα του Άλβαρες και το 1-1 στο 37' με κεφαλιά του Μπρένερ σε μία φάση όπου οι Αρκάδες φώναξαν για χέρι του παίκτη του ΠΑΣ που χτύπησε και αποχώρησε μετά (πως βρήκε δηλαδή τη μπάλα με το χέρι και όχι με το κεφάλι). Στο α' μέρος χτύπησε και ο Μουνάφο που μάλιστα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Δύο δοκάρια ο Αστέρας και αποβολή στον Μπαράλες

Στο 2ο μέρος ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια και την αποβολή του Μπαράλες για αντιαθλητικό χτύπημα στον Πέερσμαν. Στο 51' υπήρχε το δοκάρι του Άλβαρες και στο 62' ένα σουτ του Σίτο πήγε επίσης στο δοκάρι. Στο 83' ο Μπαράλες αποβλήθηκε. Μετά τη συνδρομή του VAR πήρε κόκκινη για το χτύπημά του πάνω στον Πέερσμαν και στη συνέχεια του ματς παρά το πρέσινγκ του ματς το 1-1 δεν άλλαξε. Προς το τέλος ο Τσιφτσής είχε και μεγάλη επέμβαση.

MVP: Ο Τσιφτσής. Ο γκολκίπερ του Αστέρα έκανε μία γεμάτη εμφάνιση και κράτησε όρθια την ομάδα του κυρίως στο διάστημα που είχαν μείνει με 10 με Αρκάδες.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Σίτο και Μπρένερ για τα γκολ τους. Ο Σίτο και για τη συνολική εικόνα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μπαράλες ιδίως επειδή αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Η ΓΚΑΦΑ: Η κόκκινη στον Μπαράλες θα μπορούσε να είχε στοιχίσει στον Αστέρα. Και αυτό γιατί άφησε την ομάδα του για πανω από 10 λεπτά με 10 παίκτες.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα ο Γκάμαρης με τους βοηθούς του. Στο α' μέρος στη φάση με το γκολ του ΠΑΣ δεν είναι ξεκάθαρο το εάν έχει βρει ή όχι τη μπάλα με το χέρι ο Μπρένερ και το γκολ μέτρησε με τη συνδρομή του VAR. Υπάρχουν και δύο μαρκαρίσματα για πέναλτι - ένα πάνω στον Άλβαρες και ένα στον Μιλιντσεάνου - στις δύο μικρές περιοχές των ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Οι ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης προσπάθησαν πολύ στο ματς και είχαν και οι δύο φάσεις για γκολ. Ο Αστέρας είχε και δύο δοκάρια βέβαια. Παρά το πρέσινγκ του ΠΑΣ προς το τέλος - καθώς οι Αρκάδες έπαιζαν με δέκα - το γκολ που έψαξε δεν ήρθε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (86' Μίνα), Μπρένερ (43' λ.τρ. Μορεϊρα), Σνάϊντερ και Μιλιντσεάνου (76' Λώλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένζα, Σάνταφε (66' Βαλιέντε), Μουνάφο (27' λ.τρ. Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαράλες, Σόνι (66' Γκόμες, 94' Τασουλής) και Ριέρα (94' Κανελλόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα