Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός... έριξε τoν Ολυμπιακό από την κορυφή, πρώτος ο ΠΑΟΚ! (vids)

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός... έριξε τoν Ολυμπιακό από την κορυφή, πρώτος ο ΠΑΟΚ! (vids)

bet365

Το ντέρμπι του Φαλήρου έβγαλε νικητή... τον ΠΑΟΚ, καθώς η ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά στην πρώτη θέση μαζί με τον Βόλο. Έπεσαν στην 3η θέση οι ερυθρόλευκοι».

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός μπήκε με τον αέρα του φαβορί κόντρα στον Παναθηναϊκό των πολλών και σημαντικών απουσιών. Τελικά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως τα «αιώνια ντέρμπι» πάντα έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα.

Έτσι οι «πράσινοι» έχοντας ως κορυφαίο τον Ιταλό τερματοφύλακα Μπρινιόλι (στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα) άντεξαν την «ερυθρόλευκη» πίεση στο 2ο ημίχρονο και με το 0-0 έφυγαν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα κι αποστολή. Αυτή ήταν η 2η γκέλα για την ομάδα του Μαρτίνς και μάλιστα στο γήπεδό της (0-0 και με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα) κι έτσι... έπεσε από την πρώτη θέση εκεί που πλέον συγκατοικούν ο ΠΑΟΚ και ο super Βόλος.


Αφήνοντας πίσω το ντέρμπι του Φαλήρου, ξεκάθαρα ήταν μια Κυριακή για Δικεφάλους. Τόσο αυτός του Νότου, όσο κι αυτός του Βορρά προχώρησαν με νίκες (με το ίδιο σκορ μάλιστα 1-3) σε δύσκολες έδρες όπως είναι το Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ, αλλά και το Αγρίνιο όπου η ΑΕΚ βρήκε νίκη και ηρεμία κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στα άλλα δύο ματς που έγιναν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε το αήττητο σερί του από την αρχή της σεζόν αφού αν και ως το 90΄ ήταν πίσω στο σκορ, ισοφάρισε (1-1) και έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο που ακόμη αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στη Νίκαια, ο Ιωνικός έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάλσιο και έτσι η Λαμία βρήκε την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1!


Η αγωνιστική (5η)


Σάββατο 2 Οκτωβρίου
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Αρης - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 3 Οκτωβρίου
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-3
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-3
Ιωνικός - Λαμία 1-2
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0

H Bαθμολογία σε 5 αγώνες


1. Π.Α.Ο.Κ. 12
2. ΒΟΛΟΣ 12
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11
4. A.E.K. 10
5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7
7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5
8. ΙΩΝΙΚΟΣ 5
9. ΛΑΜΙΑ 4
10. Ο.Φ.Η. 4
11. ΑΡΗΣ 2
12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2
13. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2

H επόμενη αγωνιστική (6η)


Σάββατο 16 Οκτωβρίου
Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης (18.15)
Παναθηναϊκός - Ιωνικός (20.30)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ - Βόλος (16.00)
Παναιτωλικός - ΟΦΗ (16.00)
ΑΕΚ - Ατρόμητος (20.30)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (20.30)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
Λαμία - Άρης (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα